avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Nelamurire rating Avocatnet
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Nelamurire rating Avocatnet

:) Mi-ar putea cineva explica ce criterii sunt avute in vedere la stabilirea rating-ului?
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 18:43, 20 Aprilie 2008
Chiar trebuie sa ne intereseze rating-ul ? :-/
Pe mine chiar nu ma intereseaza ca nu-mi aduce nimic in plus daca este mare sau mic :yes:
Ultima modificare: Vineri, 4 Aprilie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
Camd a fost ratingu' tau mic ultima data? =D> Aha, poate asta e un motiv sa nu te influienteze...
Ca ma gandesc la faptul ca numai unu' afectat poate veni sa spuna: nu ma intereseaza, nu poate veni premiantul clasei sa-si dea cu parerea ca... nu e rau sa stai la colt! Ca n-a stat!
:(
Pentru ce sa ma afecteze acest rating? si nu cred ca este cazul sa-mi vorbesti asa :( ... aveam alta impresie :(

Din 2003 si pana anul trecut nu s-a mai pus problema rating-ului, acum de cand a aparut acest rating multa lume vorbeste despre el. Exista un algoritm de calcul , nu e stabilit de niciunul dintre moderatori si nici nu-l putem influenta in aceasta calitate.

Si ca raspuns la intrebarea dvs iti pot spune ca am avut rating mult mic ca tine si tot nu m-am suparat.

Nu vreau sa trag o concluzie eronata.
Ultima modificare: Duminică, 6 Aprilie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cine zice de suparari? Sincer, ma simt mai suparata acum, ca de 2 zile e rating maxim si nu stiu de ce... :( Ieri nu am prea intrat pe forum, azi e maxim scorul... :-/

Imi pare rau ca ai inteles ca am vorbit urat cu tine sau nepoliticos sau mai stiu eu cum... Nu e corect, nu am facut asta!
Doar ca nu vad relevanta pentru care un om cu premiul intai sa spuna ca nu-i place pe podium sau ca nu stie ce e premiul I, atata tot. Pur si simplu, mie nu mi se pare relevant.

Ca tie ti se pare, ok, avem pareri diferite si nu vad nicio problema in asta... Ca puteai sa-mi arati si mie punctul de vedere contrar ca poate ma convingeai, iar e ok...
Dar sa te superi asa, pe nimic! Ca nu vad eu relevanta dintr-o situatie!

Elis, aveam o parere mai buna! Nu mi-o strica. :(
AVLIL a scris:

Cine zice de suparari? Sincer, ma simt mai suparata acum, ca de 2 zile e rating maxim si nu stiu de ce... :( Ieri nu am prea intrat pe forum, azi e maxim scorul... :-/

Imi pare rau ca ai inteles ca am vorbit urat cu tine sau nepoliticos sau mai stiu eu cum... Nu e corect, nu am facut asta!
Doar ca nu vad relevanta pentru care un om cu premiul intai sa spuna ca nu-i place pe podium sau ca nu stie ce e premiul I, atata tot. Pur si simplu, mie nu mi se pare relevant.

Ca tie ti se pare, ok, avem pareri diferite si nu vad nicio problema in asta... Ca puteai sa-mi arati si mie punctul de vedere contrar ca poate ma convingeai, iar e ok...
Dar sa te superi asa, pe nimic! Ca nu vad eu relevanta dintr-o situatie!

Elis, aveam o parere mai buna! Nu mi-o strica. :(

Nu va mai certati, lasati ratingul OF.;) chiar nu conteaza. Eu va apreciez pentru raspunsurile voastre. Cred ca asta conteaza si pentru useri.

Alte discuții în legătură

Infiintam titlul de consultantul lunii Admin Admin Ne gandim sa infiintam din martie titlul de "Consultantul Lunii" la Avocatnet.ro. Pe scurt, consultantul care va avea cea mai buna medie a rating-ului din ... (vezi toată discuția)
S-a imbunatatit calitatea discutiilor in forum? Admin Admin Intrebarea vizeaza mai ales modul in care se raspunde la intrebari. Din punctul meu de vedere, se vede o usoara imbunatatire a calitatii raspunsurilor. Dar eu ... (vezi toată discuția)
Top 10 consultanti popularizati in avocatnet.ro Admin Admin Incepand de astazi, activitatea primilor 10 consultanti listati in ordinea rating-ului Avocatnet.ro este popularizata in toate paginile websiteului, alaturi de ... (vezi toată discuția)