avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Nelamurire rating Avocatnet
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Nelamurire rating Avocatnet

:) Mi-ar putea cineva explica ce criterii sunt avute in vedere la stabilirea rating-ului?
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 18:43, 20 Aprilie 2008
Bine, bine, o sa-mi pun o poza la profilul de consultant si voi completa ce trebuie la descriere dar, mai am doua...mici rugaminti...daca se poate:

1. se poate ca poza mea personala sa apara doar la profilul de consultant iar pe forum sa ramana aceeasi ?
2. numele meu se poate modifica in sensul de a fi scrise cu majuscule doar literele initiale ?

Multumesc.:)

Aaaa......si mai este ceva: de ce vorbesti cu mine la persoana a II-a plural ???:)
La o privire fugara pe profilul dvs., observ doua eventuale motivatii:
- nu aveti poza atasata profilului
- nu aveti completat capul de descriere.

Nu mi se pare corect, :O deoarece multi din acest forum dau raspunsuri clare si la obiect.
Eu personal am invatat foarte multe de la ei. Cu aceasta ocazie le multumesc din suflet.
Urmaresc interventiile tuturor si am constatat ca sunt persoane care pun suflet in raspunsurile pe care le dau.
Nominalizez - (elis, gabriela, avlil,lory, nicolae ciubotaru, romascanu, etocu, romy si sa ma scuze ceilalti dar nu -i tin minte pe toti, e o soc. de contabilitate cu sigla - un fluturas etc).
Eu nu stau pe asest forum ptr. Rating. Cum am mai spus, sunt multi forumisti foarte bine pregatiti, sunt si multe spete interesante.
Nu stiu daca cineva de aici sta pentru rating. ........ totusi se pot ivi multe discutii pro sau contra in ceea ce priveste calcularea acestuia, in functie de anumiti factori, si anume :
1. Perioada de inactivitate
2. In ceea ce priveste completarea datelor personale , aici sunt in asentimentul admin ca trebuie sa completam in mare parte profilul nostru :)
3. Cererile de consultanta
4. Recomandarile primite

pt gabriela paduraru
1. Da , cred ca este posibil acest lucru .
2. pentru schimabarea numelui pune intrebarea admin , si sigur 100% se rezolva ...chiar o colega de a noastra si-a schimbat de curand user name de pe forum :)
Elis nu este corect eu am verificat si
Gabriela Paduraru are 7.32 , Claudia Baltatescu are 8.32 si SCA BARBU, GRADINARU & ASOCIATII 9.32 - raspunsurile au si claritate si calitate,
iar smart accounting business srl 8.72 si ......................:((
Nu este corect as dori ca admin. sa gaseasca o solutie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Martie 2008
ContSters42967, utilizator
Nu am zis ca este corect, ci doar sunt in asentimentul admin in ceea ce priveste completarea datelor personale .... desi aici este o problema ....pentru ca sunt useri inregistrati pe numele firmei ....#-o si useri inregistrati ca persoane fizice .... sper sa nu ma insel in aceasta privinta .... o sa verific si apoi editez mesajul din nou ...

am verificat .... este exact cum am spus :P
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Martie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Infiintam titlul de consultantul lunii Admin Admin Ne gandim sa infiintam din martie titlul de "Consultantul Lunii" la Avocatnet.ro. Pe scurt, consultantul care va avea cea mai buna medie a rating-ului din ... (vezi toată discuția)
S-a imbunatatit calitatea discutiilor in forum? Admin Admin Intrebarea vizeaza mai ales modul in care se raspunde la intrebari. Din punctul meu de vedere, se vede o usoara imbunatatire a calitatii raspunsurilor. Dar eu ... (vezi toată discuția)
Top 10 consultanti popularizati in avocatnet.ro Admin Admin Incepand de astazi, activitatea primilor 10 consultanti listati in ordinea rating-ului Avocatnet.ro este popularizata in toate paginile websiteului, alaturi de ... (vezi toată discuția)