avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Nelamurire rating Avocatnet
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Nelamurire rating Avocatnet

:) Mi-ar putea cineva explica ce criterii sunt avute in vedere la stabilirea rating-ului?
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 18:43, 20 Aprilie 2008
Si apoi (pentru ca vad ca de la o vreme eu si Liliana aproape ca ne putem continua ideile una alteia) unele raspunsuri au nu numai fundamente juridice, ci si umane, morale (chiar daca de multe ori prelegerile morale se dovedesc a fi murale = pentru pereti). Cine sa fie judecatorul - suprem, impartial - care sa judece sfatul iesit din complicatele tipare ale mintii si care sa ne incredinteze ca sfatul acela e bun nu numai pentru ca asa i se pare lui?
Ultima modificare: Miercuri, 12 Martie 2008
romascanu, moderator
#-o cam greu de judecat un sfat dat ....... pentru ca de fapt este mai mult o parere , aici nu sunt vazute si acte , iar intrebarile uneori sunt prea putin explicite .... si vorba colegei unele raspunsuri au si fundamente umane, sunt vazute si din alta prisma .....
Uite, eu cand sunt rea in unele mesaje, incerc sa le arat oamenilor si o alta gandire.... de regula e scopul urmarit de lege. El nu e scris alb pe negru sau invers in texte juridice, dar e ceea ce legea urmareste.

Atunci, imi iau pumni in cap. Recunosc faptul ca sunt mai brutala si ca nu vorbesc aici cu rabdarea care i-o arat unui client fata in fata, in plus ai un handicap in comunicarea la distanta fata de cea directa... Dar ma bucur ca, desi mai calmi unii colegi, vad si ei muralitatea si nu sunt singura ...

Ma rog, aveam un of si daca tot Nicoleta a subliniat ideea, m-am grabit sa dezvolt si frustrarea mea.

Are dreptate si Vasile, e greu... Si nu numai pentru impartialitatea de care spunea Nicoleta, dar si pentru volumul mare de munca ce ar fi... #-o
admin a scris:

un rating bun inseamna o activitate constanta :).
incercam sa introducem si criteriul calitate (mai mult decat recomandarile primite de consultant de la useri), dar deocamdata n-am gasit o variabila care poate fi luata in

Ooookkkkk!!!
Totusi, mi se pare cam ciudat...in privinta rating-ului meu...si nu neaparat ca as fi paranoica ...sau ca as lupta pt. un loc in top 10 (sincer, nici nu-mi permite timpul..):), dar, de ce daca de cateva zile intru constant pe forum, deci am o activitate constanta, sunt prezenta prin raspunsuri in f multe spete, practic sunt aproape singura care raspunde la executarea silita, primesc cereri de consultanta la care raspund (de recomandari nu stiu, nu am acces la asa ceva si nu pot sugera celui care ma contacteaza sa ma recomande...mi se pare aiurea), deci tinad cont de toate cele expuse, DE CE IMI SCADE RATING-UL ???:(
La o privire fugara pe profilul dvs., observ doua eventuale motivatii:
- nu aveti poza atasata profilului
- nu aveti completat capul de descriere.

In privinta recomandarilor, o sa revenim la afisarea numarului de recomandari pe care le-a primit consultantul, ca sa fie un proces transparent.

Alte discuții în legătură

Infiintam titlul de consultantul lunii Admin Admin Ne gandim sa infiintam din martie titlul de "Consultantul Lunii" la Avocatnet.ro. Pe scurt, consultantul care va avea cea mai buna medie a rating-ului din ... (vezi toată discuția)
S-a imbunatatit calitatea discutiilor in forum? Admin Admin Intrebarea vizeaza mai ales modul in care se raspunde la intrebari. Din punctul meu de vedere, se vede o usoara imbunatatire a calitatii raspunsurilor. Dar eu ... (vezi toată discuția)
Top 10 consultanti popularizati in avocatnet.ro Admin Admin Incepand de astazi, activitatea primilor 10 consultanti listati in ordinea rating-ului Avocatnet.ro este popularizata in toate paginile websiteului, alaturi de ... (vezi toată discuția)