avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Nelamurire rating Avocatnet
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Nelamurire rating Avocatnet

:) Mi-ar putea cineva explica ce criterii sunt avute in vedere la stabilirea rating-ului?
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 18:43, 20 Aprilie 2008
Acuma vad ca pentru vreo 40 de mesaje pe forum, intr-o saptamana, am ajuns momentan la rating-ul asta. Sa zicem ca un punct ar fi profilul. Ar fi vreo 20 de sutimi de punct pe postare. Cred ca sunt cam multe. 10 sutimi ar fi suficiente de postare. :)
Mai multe detalii despre rating puteti citi la pagina de mai jos:
www.avocatnet.ro/content/art... /

nu se acorda puncte pentru fiecare postare in parte.
va multumesc pentru observatii, dar sunt eronate.

avTodincaVeronica a scris:

Acuma vad ca pentru vreo 40 de mesaje pe forum, intr-o saptamana, am ajuns momentan la rating-ul asta. Sa zicem ca un punct ar fi profilul. Ar fi vreo 20 de sutimi de punct pe postare. Cred ca sunt cam multe. 10 sutimi ar fi suficiente de postare. :)
Am observat ca, daca te uiti pe rating, te enerveaza... :spam: Pe bune, sunt zile cand nu stiu cat am... :))
E drept ca nici nu ma prea intereseaza, dar ma intreb numai de ce cand te uiti pe chestiile alea, recomandari si tot, nu intelegi de unde-ti vine?
Acum inteleg, daca mai uit azi la catalog consultanti, de unde apar unele frustrari.

Asa ca, dragi colegi, va spun secretul fericirii: nu urmariti ratingul!! =D>
AVLIL a scris:

Asa ca, dragi colegi, va spun secretul fericirii: nu urmariti ratingul!! =D>

AVLIL sunt de acord cu tine. Chiar nu merita sa ne suparam, totul e relativ.

Alte discuții în legătură

Infiintam titlul de consultantul lunii Admin Admin Ne gandim sa infiintam din martie titlul de "Consultantul Lunii" la Avocatnet.ro. Pe scurt, consultantul care va avea cea mai buna medie a rating-ului din ... (vezi toată discuția)
S-a imbunatatit calitatea discutiilor in forum? Admin Admin Intrebarea vizeaza mai ales modul in care se raspunde la intrebari. Din punctul meu de vedere, se vede o usoara imbunatatire a calitatii raspunsurilor. Dar eu ... (vezi toată discuția)
Top 10 consultanti popularizati in avocatnet.ro Admin Admin Incepand de astazi, activitatea primilor 10 consultanti listati in ordinea rating-ului Avocatnet.ro este popularizata in toate paginile websiteului, alaturi de ... (vezi toată discuția)