avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Nelamurire rating Avocatnet
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Nelamurire rating Avocatnet

:) Mi-ar putea cineva explica ce criterii sunt avute in vedere la stabilirea rating-ului?
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 18:43, 20 Aprilie 2008
:D. ok nu mai vorbesc la plural.
Se poate ca poza ta sa apara in ambele locuri. Trebuie doar sa o incarci si in profilul de consultant.
Am rezolvat cu numele. E cum majuscule acum.
Cu placere :)

Gabriela Paduraru a scris:

Bine, bine, o sa-mi pun o poza la profilul de consultant si voi completa ce trebuie la descriere dar, mai am doua...mici rugaminti...daca se poate:

1. se poate ca poza mea personala sa apara doar la profilul de consultant iar pe forum sa ramana aceeasi ?
2. numele meu se poate modifica in sensul de a fi scrise cu majuscule doar literele initiale ?

Multumesc.:)

Aaaa......si mai este ceva: de ce vorbesti cu mine la persoana a II-a plural ???:)

O sa facem in asa fel incat sa se vada si numarul recomandarilor primite. Sentimentul meu este ca ele au foarte mult de-a face cu cresterea brusca sau lenta a rating-ului unor consultanti.

Completarea profilului este foarte importanta, mai ales pentru ca userii trebuie sa vada ca vorbesc cu persoane reale.

Noi suntem foarte bucurosi ca din ce in ce mai multi utilizatori scriu de placere pe Forum-ul Avocatnet.ro si suntem mandri ca am putut crea o platforma care sa atraga atatia utilizatori.

Multumim pentru implicare. :D

lory10 a scris:

Stiti ce nu mi se pare mie corect deloc?
Sunt consultanti care intra zilnic pe forum si dau foarte multe sfaturi, pe topicuri diverse, si le-a crescut ratingul constant, dar lent (pe parcursul catorva saptamani, chiar)
Si vad consultanti la cateva zile de la inscriere, cu doar cateva mesaje pe forum si nu dintre cele mai relevante, cu un rating nejustificat de mare.
E adevarat ca nu scriem aici pt. rating (asa cum spunea si ghola, invatam multe unii de la altii), dar daca totusi exista aceasta promovare, poate ar trebui redefinite criteriile. Cred ca se acorda un punctaj prea mare doar pt. completarea profilului. Si mai cred a ar trebui sa cunoastem ce recomandari primim.
admin a scris:

:D. ok nu mai vorbesc la plural.
Se poate ca poza ta sa apara in ambele locuri. Trebuie doar sa o incarci si in profilul de consultant.
Am rezolvat cu numele. E cum majuscule acum.
Cu placere :)

Multumesc...dar pe forum o sa pastrez poza care o am deja in avatar!:)
lory10 a scris:

Stiti ce nu mi se pare mie corect deloc?
Sunt consultanti care intra zilnic pe forum si dau foarte multe sfaturi, pe topicuri diverse, si le-a crescut ratingul constant, dar lent (pe parcursul catorva saptamani, chiar)
Si vad consultanti la cateva zile de la inscriere, cu doar cateva mesaje pe forum si nu dintre cele mai relevante, cu un rating nejustificat de mare.

La fel de repede cum a crescut acel rating o sa si scada daca activitatea pe forum nu e relevanta, nu?:)

E adevarat ca nu scriem aici pt. rating (asa cum spunea si ghola, invatam multe unii de la altii), dar daca totusi exista aceasta promovare, poate ar trebui redefinite criteriile. Cred ca se acorda un punctaj prea mare doar pt. completarea profilului. Si mai cred a ar trebui sa cunoastem ce recomandari primim.

La ultima afirmatie subscriu si eu, exista posibilitatea de a vedea ce recomandari primeste fiecare consultant? Daca nu e prea complicat, eventual o varianta mai simpla ca un mesaj de la admin ati primit o recomandare de la.... ?
Eu, desi n-am primit nici un mesaj in particular si m-am inscris pe site doar de o saptamana si mi s-a spus ca aici nimeni nu ma primeste cu flori, mi-a crescut rating-ul destul de bine. Dar tot asa de bine poate sa si scada... NU mi se pare foarte important. dar, cred ca, totusi, poate fi un criteriu relativ de selectie a parerilor din partea celor care intreaba. :)
E frumos ca aici suntem destul de colegiali unii cu altii, primim raspunsuri dezinteresat, raspunsuri pe care, poate in viata reala nu le-am primi.
Cand am intrat in avocatura, lucrul asta m-a surprins in mod placut cel mai mult. Aveam impresia ca avocatii se mananca intre ei, ca e un cuib de viespi etc., dar in viata reala, ca si aici am colegi foarte buni. Imi place de voi! :)

Alte discuții în legătură

Infiintam titlul de consultantul lunii Admin Admin Ne gandim sa infiintam din martie titlul de "Consultantul Lunii" la Avocatnet.ro. Pe scurt, consultantul care va avea cea mai buna medie a rating-ului din ... (vezi toată discuția)
S-a imbunatatit calitatea discutiilor in forum? Admin Admin Intrebarea vizeaza mai ales modul in care se raspunde la intrebari. Din punctul meu de vedere, se vede o usoara imbunatatire a calitatii raspunsurilor. Dar eu ... (vezi toată discuția)
Top 10 consultanti popularizati in avocatnet.ro Admin Admin Incepand de astazi, activitatea primilor 10 consultanti listati in ordinea rating-ului Avocatnet.ro este popularizata in toate paginile websiteului, alaturi de ... (vezi toată discuția)