Stiti ce nu mi se pare mie corect deloc?
Sunt consultanti care intra zilnic pe forum si dau foarte multe sfaturi, pe topicuri diverse, si le-a crescut ratingul constant, dar lent (pe parcursul catorva saptamani, chiar)
Si vad consultanti la cateva zile de la inscriere, cu doar cateva mesaje pe forum si nu dintre cele mai relevante, cu un rating nejustificat de mare.
E adevarat ca nu scriem aici pt. rating (asa cum spunea si ghola, invatam multe unii de la altii), dar daca totusi exista aceasta promovare, poate ar trebui redefinite criteriile. Cred ca se acorda un punctaj prea mare doar pt. completarea profilului. Si mai cred a ar trebui sa cunoastem ce recomandari primim.
Sunt de acord cu Lory... Desi eu am dezvoltat o adevarata dependenta de acest sait si probabil ca o sa se vada negativ in rating (orice dependenta are aspecte negative, mai devreme sau mai tarziu)... :D
Ok, n-am intrat sa vorbesc despre rating, dar sa intreb despre chestiunea cu persoana fizica si societate... E vreo problema? Ca sa stiu sa modific... B-)
In rest, va pup pe toti si... sa dezbatem juridice! ;)
AVLIL,
Cautand printre consultanti , am descoperit ca sunt inscrise SC , dar citind descrierea activitatii am observat ca este prezentata activitatea consultantului care posteaza......;) ..... m-am mirat de ce acel consultant nu si-a scris numele sau , ci pe al SC unde activeaza ...... pentru ca sincer vorbind, nu SC posteaza pe forum :D
Pai... noi asta faceam... Mai ales de catva timp NUMAI asta facem... De exemplu, eu nu fac executari silite... Colega mea facea si penal, dar i-as fi dat un maxim de 5% si am ales sa nu trec... :(
La fel am facut si CEDO, dar destul pe putin si pe aceleasi domenii ca cele interne, astfel incat iar nu am trecut... De asta ma ocupam eu...
Dar ai dreptate, ar trebui sa modific, nu am privit astfel problema...
Corect. :D Mersi de info.
Avlil si Lori au dreptate si nu am vazut niciodata sa scrie" trimite mesaj in particular sa-ti dau mai multe detalii" asa cum am vazut la alte persoane.
Eu consider ca se comporta cu mult profesionalism si nu cauta clienti, Lory , Avlil si multi altii se comporta corect, dar mai sunt si persoane care nu procedeaza asa.