avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Nelamurire rating Avocatnet
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Nelamurire rating Avocatnet

:) Mi-ar putea cineva explica ce criterii sunt avute in vedere la stabilirea rating-ului?
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 18:43, 20 Aprilie 2008
si o sa i se implineasca dorinta. nu trebuie decat sa spune personal acest lucru si o sa fie sters din randul consultantilor. :)

UPDATE: acum observ ca dl beldean si-a editat contul de consultant intr-un fel... pe care n-as vrea sa il descriu.
www.avocatnet.ro/bbbbbbb_bbb...

Am purtat o discutie cu dumnealui pe privat si a ramas ca imi spune daca vrea sa fie sters. Nu inteleg genu asta de abordare, avand in vedere faptul ca nu ne-am declarat niciodata impotriva stergerii contului unui consultant.

O sa tin insa minte abordarea. :(

PS
I-am sters contul de consultant. In privinta mesajelor din forum, imi pare rau dar nu se pot sterge pentru ca prin stergerea lor se duce coerenta unor discutii la care a participat utilizatorul respectiv. Am facut insa logarea pe acel cont imposibila.
Ultima modificare: Joi, 10 Aprilie 2008
Admin, administrator
Rating-ul asta este un motiv de discordie.#-oX-(:P:training::yeah:
:-/
Intre cine ar fi aceasta discordie ? :hm:
elis a scris:

:-/
Intre cine ar fi aceasta discordie ? :hm:

intre noi doi in niciun caz!!=D>
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Infiintam titlul de consultantul lunii Admin Admin Ne gandim sa infiintam din martie titlul de "Consultantul Lunii" la Avocatnet.ro. Pe scurt, consultantul care va avea cea mai buna medie a rating-ului din ... (vezi toată discuția)
S-a imbunatatit calitatea discutiilor in forum? Admin Admin Intrebarea vizeaza mai ales modul in care se raspunde la intrebari. Din punctul meu de vedere, se vede o usoara imbunatatire a calitatii raspunsurilor. Dar eu ... (vezi toată discuția)
Top 10 consultanti popularizati in avocatnet.ro Admin Admin Incepand de astazi, activitatea primilor 10 consultanti listati in ordinea rating-ului Avocatnet.ro este popularizata in toate paginile websiteului, alaturi de ... (vezi toată discuția)