avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor social suspendat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor social suspendat

Intrebare : daca dupa acordarea ajutorului pentru incalzire cu lemne si plata acestuia o singura data pe 5 luni , respectiv pana la 31 octombrie , ajutorul social se suspenda pe o luna ,ex. pe luna decembrie , ce se intampla cu banii acordati pentru lemne ? DECI : daca in luna decembrie ajutorul social se suspenda , se suspenda si ajutorul pentru lemne si se procedeaza la recuperarea sumei pe luna decembrie ? suma deja platita.
Cel mai recent răspuns: Cosmin-Traian Maglas , Consilier juridic 18:05, 23 Noiembrie 2010
Ati rationat corect. Se suspenda si se recupereaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor incalzire SpinuA SpinuA Buna ziua. Am o situatie nemaiîntâlnită de colegii mei... Un beneficiar al Legii 416/2001 (ajutor social) a fost pus in plata cu data de 1 oct 2017, la ... (vezi toată discuția)
O.g.115/2023 bună ziua, conform acestei legi întrate în vigoare ... Net-aura Net-aura O.G.115/2023 Bună ziua, conform acestei legi întrate în vigoare la 25 ianuarie 2024,eu inteleg ca ,beneficiari cardului de energie cu fonduri neutilizate ... (vezi toată discuția)
Angajatorul si decesul unui salariat Vilcu Gina Vilcu Gina Buna ziua.Am inteles ca in cazul decesului unui salariat,conform Legii 263/2010,angajatorul are obligatia sa achite rudelor decedatului care sunt in drept sa ... (vezi toată discuția)