avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... nr.dosar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

nr.dosar

buna seara!as dori sa stiu daca,in urma stramutarii unui proces de divort,dintr-un oras in altul,din motive de necompetenta teritoriala,numarul de dosar se schimba sau ramane acelasi?nu am primit inca sentinta acasa,ultimul termen,cel al solutionarii,fiind in 26 octombrie.va multumesc
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 21:24, 22 Noiembrie 2010
Numarul de dosar se schimba ,urmand a prelua in ordine succesiva si cronologica numerotatia instantei careia i-a fost declinata competenta de solutionare
In cazul admiterii exceptiei de necompetenta teritoriala, declinarea de competenta presupune trimiterea dosarului instantei competente teritorial, caz in care dosarul pastreaza exact acelasi numar, indice si an cu care a fost inregistrat la instanta necompetenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necompetenta materiala a instantei monica i monica i am avut un dosar pe rolul unei judecatorii. Viza granituirea proprietatii private a unei unitati administrativ teritoriale fata de alta unitate administrativ ... (vezi toată discuția)
Se poate? qwerta qwerta Am 2 intrebari: -La cit timp se succed termenele.care sunt termenele rezonabile conf legii, intr-o cauza in contencios atit timp cit ,,Art. 17. - (1) Cererile ... (vezi toată discuția)
Disjungerea unei acțiuni Mihaela Hurdubae Mihaela Hurdubae Dacă ar fi cineva amabil să mă lămurească și pe mine referitor la o speță, mulțumesc anticipat. Am depus o acțiune prin care am chemat în judecată ... (vezi toată discuția)