avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... suspendare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

suspendare permis

Aseara m-a oprit un echipaj de politie si a vazut ca e avariata masina de la un impact minor cu un caine.
I-am zis ca nu am scos autorizatia pentru reparatii pentru ca nu am avut timp.I-am explicat ce s-a intamplat, mi-a dat actele si a plecat.
A doua zi asteptand un autobuz intr-o statie (masina fii acasa) ma vede acel politist si imi zice sa meg acasa sa iau masina si sa mergem la sectie.
Pana la urma dupa ce am vorbim acolo am decis sa merg casa sa iau masina si am mers la sectie.
Acolo am dat declaratie cu privire la un accident ce s-a intamplat intr-o localitate apropiata...i-am explicat eu ce am patit cu cainele..si dupa aceasta mi-a zis ca imi retine permisul pentru ca nu am acea autorizatie.
Vreau sa stiu daca a procedat corect ca mi-a luat permisul si nu trebuia certificatul de inmatriculare, si faptul ca eu nu eram in trafic.
Cel mai recent răspuns: stefan88u , utilizator 22:55, 23 Noiembrie 2010
Pai mi s-a spus ca dupa astea 15 zile incepe suspendarea...06.12.2010 - 06.01.2011.
Dar pe dovada scrie clar ca permisul a fost retinut pe data de 06.11.2010..nu ar trebui de aici sa inceapa perioada de suspendare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie stefan88u stefan88u buna ziua ce trebuie sa fac pentru a inainta o contestatie sa imi iau permisul pentru 30 de zile? (vezi toată discuția)
Neacordare de prioritate cu accident... Alexander15 Alexander15 Buna ziua, asi avea si eu o nelamurire.... Anul trecut in Decembrie am avut un accident destul de urat, in masina mea a existat si o victima si astfel mi ... (vezi toată discuția)
Raspuns judecatorie contraventie Alex280594 Alex280594 Buna seara, in primul rand imi cer scuze daca n-am postat unde trebuia. Pe scurt: In luna Mai (2021), mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada ... (vezi toată discuția)