avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PLATA ZILE INTRERUPERE PE CARTEA DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PLATA ZILE INTRERUPERE PE CARTEA DE MUNCA

Buna ziua. M-ar interesa, daca ma poate ajuta cineva, cum si unde imi pot plati pentru zilele in care am intrerupere pe cartea de munca (am plecat de la un angajator si abia dupa cca 3 sapt mi s-a facut contract de munca la noul loc de munca).
Va multumesc anticipat pentru informatiile oferite
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:06, 23 Noiembrie 2010
doar la sanatate puteti plati la Casa Judeteana . la celelalte nu aveti cum
Este posibil si la Casa de Pensii, in baza OUG nr.94/2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug nr. 94/2010 - plata contributiei de asigurari sociale ContSters740 ContSters740 Buna ziua Am si eu o nelamurire in ceea ce ppriveste aplicarea Ord. 94/2010. Sunt foarte interesat de completarea unei perioade lipsa din activitate si ... (vezi toată discuția)
Stagiul de cotizare pentru pensie vulcan50 vulcan50 buna ziua am 51 de ani si o vechime in campul muncii de aproape 27 de ani (asa reiese din catrea de munca) in decursul vietii am avut cativa ani in care ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata in 2011 iulia bumbu iulia bumbu Sunt femeie ,am 23 de ani si 10 luni de munca,sunt nascuta in octombrie 1952 si doresc sa ma pensionez anticipat dar nu stiu daca pot plati retroactiv 5 ani ... (vezi toată discuția)