avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu

avem pe cineva in firma care a reusit sa_si ia concediu de odihna timp de 40 de zile! desi este angajat in luna februarie 2009 a beneficiat anul acesta de concediu de odihna pe o perioada de 40 de zile !!!!!! abia venise dintr-un concediu medical de 7 zile si dupa nici 3 zile i se ofera si acest hiperconcediu!!! e posibil asa ceva!!!!!!!!
Ultima modificare: Marți, 23 Noiembrie 2010
imanuel, utilizator
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 11:01, 23 Noiembrie 2010
poate nu a fost chiar CO...poate a fost o parte recuperare sau CFS.Legal este imposibil!
Exista posibilitatea ca aceasta persoana sa nu fi efectuat concediul aferent 2009 si nici cel din 2010 si atunci prin cumulare s-a ajuns la un numar de 40 zile.
Sau poate persoana respectiva are negociat un concediu anula de 40 de zile.
Legea impune un minim, nu un maxim al CO, iar contractele de munca sunt confidentiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna in cazul demisiei andreea elena andreea elena doresc sa-mi dau demisia.nu stiu exact cum e cu concediul.am avut concediu de odihna toata luna august.daca incep din ianuarie,februarie in alta parte cate ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna leopoldina leopoldina Buna dimineata, Am o intrebare in ceea ce priveste concediul de odihna: am un angajat care in anul 2009 nu si-a luat tot concediul de odihna, iar in 2010 va ... (vezi toată discuția)
Plata concediu neefectuat alinapene alinapene Am urmatoarea situatie - un salariat a fost in concediu de odihna in ianuarie 2011 - 16 zile (concediul restant pe 2010), iar la 1 februarie ii inceteaza ... (vezi toată discuția)