avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... postnatal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

postnatal

Imi puteti da si mie o adresa unde sa citesc despre legile care stau la baza postnatalului. ma intereseaza care mai sunt in vigoare si ce s-a schimbat anul asta, pt k am vazut ca s-au schimbat f multe.
Cel mai recent răspuns: cristinamarcu , utilizator 20:02, 24 Noiembrie 2010
O.U.G. nr. 158/2005
multumesc pt raspuns!
am gasit undeva, k la prima nastere trebuie sa primesti un salariu mediu pe unitate. eu lucrez in invatamant, ar trebui sa-mi dea si mie acest salariu? ma gandesc ca s-ar putea sa nu se mai dea acest salariu, tinanad cont ca s-au taiat foarte multe prime, indemnizatii anul acesta. va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal Sararum Sararum Buna ziua! Am si eu cateva intrebari si sper ca ma veti putea ajuta. Lucrez in invatamant, profesor titular si sunt in luna a 8a de sarcina. Azi am fost la ... (vezi toată discuția)
Concediu postnatal platit de doi angajatori 12luc 12luc Sunt angajata la doua spitale, la unul cu norma intreaga si la celalalt cu 3ore si jumatate. Nu am luat concediu prenatal.dupa nastere doresc sa intru in ... (vezi toată discuția)
Prima de nastere alexandru2007 alexandru2007 Daca in situatia nasterii unui copil mort,este constata nasterea si eliberat dovada de inhumare,mama mai benficiaza de drepturile prevazute in CCMN 2007-2010 ... (vezi toată discuția)