avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am incalcat o proprietete din greseala ce as putea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am incalcat o proprietete din greseala ce as putea patii?

Am arat o bucata de teren care era semanata lucerna cam al 5 lea an de cultura,din greseala si acum proprietarul ma pune sa il despagubesc cu 2000 de lei ca sa nu ma dea in judecata.Eu nu am banii astia sa il despagubesc,desi normal paguba este produsa abia in anul urmator de cultura,deci ma pune sa il despagubesc inainte sa fie pagubit.I-am propus si alte solutii sa ii refac cultura dar nu vrea ci singura modalitate acceptata de el e sa ii platesc suma ceruta.
Ce as putea pati daca nu am bani sa il despagubesc?
Cel mai recent răspuns: Ciutacu Marian , Alte profesii 12:08, 23 Noiembrie 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren in asociatie Vlad2013 Vlad2013 Buna ziua , Am un tren arabil si l-am inscris intr-o asociatie ,acum cativa ani . In aultimii doi ani,asociatia respectiva nu l-a mai cultivat. Daci: ... (vezi toată discuția)
Am incalcat proprietate privata din greseala finisherolim finisherolim Am arat in toamna acceasta 1 ha de teren din greseala si proprietarul ma forteaza sa il despagubesc amenintandu-ma ca ma da in judecata. Vreau sa stiu ce as ... (vezi toată discuția)
Ce înseamnă "îmbogățirea fără justă cauză"? Sorin3l Sorin3l În anul 2017, am mers în câmp pentru a semăna un teren ce îmi aparține, cu porumb. Am constatat ca era deja semănat cu grâu de altcineva, fapt pentru ... (vezi toată discuția)