avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concediu sarcina si lauzie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concediu sarcina si lauzie

Buna ziua, in aprilie trebuie sa nasc si as avea cateva nelamuriri daca ma putei ajuta cu un raspuns la:
1. as dori sa stiu cate zile de concediu post si pre natal pot sa imi iau conform legii in vigoare?
2. daca ma puteti ajuta cu calculul indemnizatiei pe care o voi primi.
Salariul brut in ultimele 6 luni sa fost de 2000, am avut 10 zile concediu de odihna in august.
Va rog frumos sa imi spuneti daca intru in martie in concediu postnatal cat ar trebui sa iau?
Va multumesc din suflet!
Ultima modificare: Marți, 23 Noiembrie 2010
ContSters178656, utilizator
Cel mai recent răspuns: mihai_u , utilizator 14:29, 26 Noiembrie 2010
@gongutzacurioasa
Puteti sa primiti suma din repartizarea profitului la fel ca orice angajat (platiti aceleasi contributii mai putin somaj)
@cenea
Compensarea diferentei intre salariul de baza si indemnizatia de CM se plateste din fondul de salarii pe cel putin 6 saptamani (din punctul meu de vedere nu trebuie depusa cerere fiind un drept acordat prin legislatie)
Nu sunt probleme la declaratii (se platesc toate taxele pt aceasta suma , mai putin somaj angajat/angajator)
Aceasta se poate plati oricand in perioada concediului medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul concediului prenatal, perioada suciugeorgeta suciugeorgeta am o salariata din 2009 care cu data de 01 .12 a intrat in prenatal. Cum ii voi calcula pentru luna decembrie medicalul si cate zile de concediu de maternitate ... (vezi toată discuția)
Concediul prenatal si concediul postnatal adribb8 adribb8 Buna ziua, Cand credeam ca am inteles totul despre indemnizatiile de care beneficiezi in timpul si inaintea cresterii copilului ... se pare ca nu e ... (vezi toată discuția)
concediu prenatal sau medical -invatamant pglorya pglorya Lucrez in invatamant , sunt titulara am 10 ani si 6luni vechime, sunt insarcinata in sapt 14 , data aproximativa a nasterii e 11 august, pe perioada vacantei ... (vezi toată discuția)