avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii expirarea concediului pentru cresterea copilului pana ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

expirarea concediului pentru cresterea copilului pana la 2 ani-

intrebare : la expirarea celor 2 ani se incheie un nou contract de munca sau se face un act aditional la contractul initial. ms:D
Cel mai recent răspuns: dana dgb , utilizator 15:47, 23 Noiembrie 2010
Se face doar o cerere de revenire la serviciu ce se depune la angajator(atentie revenirea se face in ziua cand copilul implineste 2 ani).Veti beneficia de drepturile contractului de munca incheiat anterior intrarii in CIC.Dvs. ati avut contractul de munca doar suspendat in timpul celor 2 ani nu incheiat.
O mica corectie D-na Simona Oprica: revenirea la locul de munca se face a doua zi dupa implinirea varstei de 2 ani.
Beneficiază de indemnizaţie/stimulent pentru creşterea copilului până la 2 ani (3 ani pentru copilul cu handicap).Eu am interpretat "pana la" ziua anterioara implinirii varstei de 2 ani.Daca e gresit imi cer scuze.
Trebuie sa faceti decizie de incetare a suspendarii contractului de munca.
dana dgb a scris:

Trebuie sa faceti decizie de incetare a suspendarii contractului de munca.

Angajata a carui CIM este suspendat pe perioada concediului pt. crestere copil face numai cerere de revenire la locul de munca. In baza acestei cereri angajatorul este obligat sa o primeasca inapoi la munca ( bineinteles, cu exceptiile prevazute de lege).

Alte discuții în legătură

Reluarea activitatii dupa teminarea concediului de crestere a copilului ralucastefan ralucastefan Buna ziua, In prezent ma aflu in concediu crestere copil pana la implinirea varstei de 2 ani, i periada 10.03.2011-10.03.2013.Intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)
Revenire concediu crestere copil balaban raluca balaban raluca cum ar trebui sa procedez, in conditiile in care dupa terminarea concediului de crestere a copilului( 2 ani) nu mai vreau sa ma intorc la acelasi loc de munca? ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu pt cresterea copilului casandra2008 casandra2008 pe 20 octombrie trebuia sa revin la locul de munca,dar am realizat ca postul meu este ocupat de altcineva si nici o intentie din partea angajatorului de a ma ... (vezi toată discuția)