avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii expirarea concediului pentru cresterea copilului pana ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

expirarea concediului pentru cresterea copilului pana la 2 ani-

intrebare : la expirarea celor 2 ani se incheie un nou contract de munca sau se face un act aditional la contractul initial. ms:D
Cel mai recent răspuns: dana dgb , utilizator 15:47, 23 Noiembrie 2010
Jurist TM a scris:

dana dgb a scris:

Trebuie sa faceti decizie de incetare a suspendarii contractului de munca.

Angajata a carui CIM este suspendat pe perioada concediului pt. crestere copil face numai cerere de revenire la locul de munca. In baza acestei cereri angajatorul este obligat sa o primeasca inapoi la munca ( bineinteles, cu exceptiile prevazute de lege).

Din intrebare am inteles ca este vorba de catre angajator , nu de catre persoana care a stat in ingrijire copil, de aceea am spus ca trebuie facuta decizia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluarea activitatii dupa teminarea concediului de crestere a copilului ralucastefan ralucastefan Buna ziua, In prezent ma aflu in concediu crestere copil pana la implinirea varstei de 2 ani, i periada 10.03.2011-10.03.2013.Intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)
Revenire concediu crestere copil balaban raluca balaban raluca cum ar trebui sa procedez, in conditiile in care dupa terminarea concediului de crestere a copilului( 2 ani) nu mai vreau sa ma intorc la acelasi loc de munca? ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu pt cresterea copilului casandra2008 casandra2008 pe 20 octombrie trebuia sa revin la locul de munca,dar am realizat ca postul meu este ocupat de altcineva si nici o intentie din partea angajatorului de a ma ... (vezi toată discuția)