avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Buna ziua,

Doresc sa stiu ce se intampla cu o proprietate care nu a fost declarata cand a fost facuta succesiunea. A cui este si ce se poate face sa se indrepte situatia?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 20:39, 24 Noiembrie 2010
Este a mostenitorilor.
Se va face un supliment al succesiunii deschise la notar, sau un nou partaj (daca succesiunea a fost dezbatuta in instanta).
Da,nu sunt probleme.Va trebui insa dovedit cu actul.
apartine tot mostenitorilor. trebuie facut un supliment la succesiune.
Multumesc pt ajutor. Si nu vor fi date amenzi mostenitorilor pentru ca nu l-au declarat de prima data?
Nici o amenda.
Daca ati depasit 2 ani de la deschiderea succesiunii o sa platiti impozit pt supliment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimb intre frati stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua o intrebare daca puteti sa ma ajutati...dupa moartea tatalui nu am facut succesiunea suntem 4 frati o casa cu 6 camere intra in masa succesorala casa ... (vezi toată discuția)
Deschiderea succesiunii doar pt un anumit lucru paul45 paul45 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in legatura cu o nelamurire. Stiu ca la decesul unei persoane se deschide succesiunea. Dupa care se poate deschide dezbaterea ... (vezi toată discuția)
Succesiune coryna_urziceanu coryna_urziceanu Buna ziua, In urma decesului tatalui raman mostenire : o casa, o masina si un apartament.Mostenitorii sunt 2 frati.Intelegerea dintre frati ar fi: masina ... (vezi toată discuția)