avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE INM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE INM

Sal! stie cineva daca se mai da o data examen de admitere in inm la inceputul anului 2011???
am auzit tot felul de zvonuri,dar nu stiu nimic sigur.
:(:(:(
Cel mai recent răspuns: ContSters178713 , utilizator 15:31, 27 Ianuarie 2011
Buna seara !
Am sa incerc si eu in ianuarie la INM.
Sper sa nu ma fac de rusine , incerc sa invat insa am serioase handicapuri :(
varsta 38 , licenta in urma cu 7 ani :((
Ma intereseaza in mod serios si cuantumul bursei auditorilor in justitie fiinca nu sunt din Bucuresti . Sti cumva care este suma acesteia ?
Multumesc !
eu cand am dat in august, in sala mea ne-a zis un procuror care ne asista ca bursa ar fi in jur de 1800 ron-25% acum.mai multe nu stiu nici eu.
oricum bafta tuturor!
eu cred ca acum o sa fie mai usor decat in august pt ca m-am uitat peste bibliografia care au afisat-o acum si la dr civ este mai putina legislatie relevanta decat in august;la un ex de asa natura tre sa avem si putin noroc,oricat ai invata,parerea mea. Ce credeti?
sper sa fie mai usor, cred ca depinde si de numarul de candidati
BAFTA MULTA TUTROR!!!

Ne vedem duminica! Hai ca se poate!
=D>=D>=D>
ce ati facut la examen?
eu nu am luat, am facut doar 55 de grile;:(:(:(
poate in august fac mai multe. Cum vi s-au parut subiectele?

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.si cei din august,fireste ContSters89182 ContSters89182 Sa demaram invatatul puternic.X-( Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-( Ramane ... (vezi toată discuția)
Examen pt postul de grefier lyana8520 lyana8520 exista subiecte propuse pt ex de grefier? Este prima data cand incerc...iar proba practica, pe calculator cam in ce consta? Am vazut note f mici...Examenul ... (vezi toată discuția)