avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum pot afla contabilul unei firme?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum pot afla contabilul unei firme?

buna seara.
as dori sa stiu cum pot afla cine este contabil la firma unde figurez ca angajata deoarece administratorii firmei nu vor sa-mi spuna si nu vor sa-mi dea niste acte care-mi trebuiesc? cui sa ma adresez? unde sa ma interesez?

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: hopeless1 , utilizator 17:31, 25 Noiembrie 2010
De ce sa va adresati contabilului?ca nu el este raspunzator de organizarea societatii respective.Nici nu are voie sa va dea actele fara acordul lor.
Ultima modificare: Marți, 23 Noiembrie 2010
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil
__deoarece este in joc insusi CCC-ul meu pe viitor deoerece eu sunt gravida si daca pierd acest CCC e cam rau pentru mine ca pe ei nu ii intereseaza.
__eu spun ca nu vor sa-mi dea niste acte din moment ce ma tot amana si-mi tot spun ca ba se duc azi ba maine la contabil sa le ia....
__deci...nu din rautate vreau sa aflu cine este contabilul lor, sincera nici nu m-ar interesa daca nu m-ar afecta, nu? nu va grabiti sa judecati asa repede.
__deci daca stiti cum pot afla acest "amanunt" v-as multumi.
daca actele de care aveti nevoie certifica statutul dvs de angajat al societatii atunci angajatorul este obligat sa vi le furnizeze.
Puteti incerca o reclamatie la ITM.
Mergeti la ANAF si cereti sa va spuna cine le semneaza actele care le depun (bilant, balanta).
Eu nu m-am grabit sa va judec,ca nu este treaba mea.Ce era de inteles era ca nu va poate elibera un act fara stirea conducerii.Nici nu poate substitui semnatura lui in locul administratorului firmei.

Alte discuții în legătură

Dizolvare firma jblt jblt Buna ziua, imi permit sa revin cu unele intrebari si v'as ruga sa ma ajutati. 1- nu pot depune actele necesare pt intrarea in faliment (bilantul, ... (vezi toată discuția)
Cine imi suspenda in continuare cim? EricaTimea EricaTimea Sunt in concediu de crestere a copilului pana luna viitoare. Intre timp s-a nascut al doilea copil si trebuie suspendat in continuare CIM. Problema este ca s-a ... (vezi toată discuția)
Srl-d deschis în 2017 inactiv. Mada0505 Mada0505 Srl-d deschis în 2017 inactiv. Bună ziua! În 2017 am ddeschsi un srl-d , am fost unic administrator, niciun angajat. În 2018 am vrut sa închid acest ... (vezi toată discuția)