avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum pot afla contabilul unei firme?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum pot afla contabilul unei firme?

buna seara.
as dori sa stiu cum pot afla cine este contabil la firma unde figurez ca angajata deoarece administratorii firmei nu vor sa-mi spuna si nu vor sa-mi dea niste acte care-mi trebuiesc? cui sa ma adresez? unde sa ma interesez?

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: hopeless1 , utilizator 17:31, 25 Noiembrie 2010
nici nu am sugerat acest lucru. doream doar sa stiu cum pot afla cine le este contabil sa pot vorbi cu dumnealui. atat. ca sa vad in ce situatie ma aflu si ce acte imi trebuiesc de la dansul. este si normal ca nimeni sa nu treaca peste capul administratorului. doar ca doream sa stiu cine este cel care face actele in special cele ale mele la firma unde 3ani nu am avut nici o problema pana...am ramas insarcinata. atat.
va multumesc pt. raspunsuri.

pt. cip200: oare imi vor da ANAF aceasta informatie sau e confidentiala? sa fac o cerere catre ei sau pur si simplu sa intreb?
multumiri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Balanta ?!? si declaratie privind impozitul pe profit... december december Buna, doresc sa scot un certificat de la ANAF din care sa rezulte ca o firma nu are datorii la bugetul de stat (firma nu a avut niciodata activitate) si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Responsabilitatea asociatului cu 10% CPM17 CPM17 Buna ziua, Sotul meu este asociat cu 10% in cadrul unei firme al carei administrator ( cetatean strain) a fugit din tara. Firma are datorii. Sotul meu nu ... (vezi toată discuția)
Dizolvare firma jblt jblt Buna ziua, imi permit sa revin cu unele intrebari si v'as ruga sa ma ajutati. 1- nu pot depune actele necesare pt intrarea in faliment (bilantul, ... (vezi toată discuția)