Mi-am cumparat acum un autoturism euro 3 ,si toti prietenii ma lamuresc sa nu fac nici un demers pt recuperarea taxei de prima inmatriculare pe care vreau s-o achit pt ca nu mai e posibil din cauza unei OG recente.
Urmati procedura privind recuperarea taxei de poluare. Nu aveti ce pierde. De acord cu colega mea, care v-a raspuns anterior, insa majoritatea instantelor admit astfel de actiuni.
Foarte interesant ce spuneti dumneavoastra doamna avocat! As putea spune ca vreau detalii legate de motivarea instantelor in cazul respingerii. Eu intampin alta problema in prezent. Dupa trei dosare solutionate in favoarea clientilor mei in luna octombrie, am nu mai putin de 20 de dosare suspendate in luna noiembrie in baza unei note informative emise de C.E.J., bineinteles ca totul raportat la intrebarile preliminare inaintate catre Curte de catre Tribunalele Sibiu si Gorj. Am incercat eu sa expun "teoria actului", dar instanta a concluzionat ca se impune suspendarea, din pacate.
la noi Curtea de Apel Alba Iulia , de care apartine si Tr Sibiu nu se suspenda..........nu sunt intrunite conditile art.244cpc.dar taxele platite sub actuala modif a oug 50 ,din febr 2010 nu sunt restituite,la fel sta situatia si la Cj ,TM, in motivare C de ap zice ca ord nu e discriminatorie.............aberant,dar nu avem ce face daca nu se schimba la CJE
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Taxa poluare
Raluca Todea
Buna ziua! Am facut o cerere de chemare in judecata pentru recuperare taxa de poluare la Tribunalul Sibiu, care a fost respinsa. Am procedat apoi la calea de ... (vezi toată discuția)
Noua taxa auto
simonik2011
buna ziua, un prieten a cumparat o masina din Germania in februarie 2012 si a inmatriculat-o, pe decizia privind stabilirea taxei pt emisiile poluante este ... (vezi toată discuția)