avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... plata contributiei la casa de asigurari de sanatate
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

plata contributiei la casa de asigurari de sanatate

Buna ziua.
Mama mea este casnica si este coasigurat la tata si la mine.
Tata a avut o luna intrerupere pe cartea de munca.
As dori sa stiu ce acte imi trebuie pentru a plati pentru mama pe acea luna; conteaza ca este si la mine coasigurat?
Va rog raspuns!
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 20:37, 23 Noiembrie 2010
Pt. a o lua in asigurare pe mama trebuie sa aveti acelasi domiciliu in buletin. Pt celelalte acte cel mai bine este sa intrebati direct la cea mai apropiata filiala a CAS de domiciliul dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurare cas pentru ruda aflata in alt oras Gabi-M Gabi-M Buna ziua, Sunt angajat full-time ca programator la o firma din Galati de 5 ani. Sunt domiciliat in Galati, cu adresa din Galati trecuta in buletin. Vreau ... (vezi toată discuția)
Calitatea de coasigurat ildis ildis sunt casatorit de un an si sotia mea este casnica iar eu lucrez cu contract de munca.cum poate beneficia sotia mea de servicii medicale gratuite? (vezi toată discuția)
Asigurarea de sanatate corina002 corina002 Sora mea ( 27 ani)a fost diagnosticata cu schizofrenie, Mi s-a spus ca trebuie sa ii platesc asigurea de sanatate ca sa poata sa i se dea pastilele. Nu mai ... (vezi toată discuția)