avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se poate transfera dreptul de proprietate?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se poate transfera dreptul de proprietate?

Am o garsoniera dobandita prin act de vanzare cumparare. doresc sa cedez dreptul de proprietate catre alta persoana cu care nu pot merge la notar deoarece nu este in tara. cum trebuie sa procedez?
Cel mai recent răspuns: sedal , utilizator 21:12, 23 Noiembrie 2010
Persoana care doreste sa cumpere isi poate desemna un mandatar , caruia sa-i dea o procura speciala in vederea achizitionarii garsonierei.
Multumesc! Persoana respectiva nu este in tara, nu are cum sa dea procura speciala iar eu doresc sa rezolv cat mai repede cu actele.
Procura poate fi intocmita la ambasada sau consulatul Romaniei din tara respectiva.
Multumesc mult! O seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament - unul dintre proprietari nu e in tara honey23 honey23 Buna seara, Doresc sa cumpar apartamentul parintilor mei si din pacate unul dintrei ei nu este in tara. Apartamentul este intabulat dar nu stiu cum trebuie ... (vezi toată discuția)
Cedare bunuri imobile de catre copii parintilor phenguyn phenguyn Buna seara, Mama mea doreste sa cumpere o garsoniera, insa ea e plecata din tara. Este posibil sa o cumpar eu, pe numele meu, iar cand ea se intoarce, sa o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, aș dori să cumpăr o garsonieră pe numele mamei ... Myky_mimi82 Myky_mimi82 Bună ziua, aș dori să cumpăr o garsonieră pe numele mamei mele doar că ea nu este in Romania și nici nu vreau să știe că îi voi cumpăra acest ... (vezi toată discuția)