avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie de stat si indemnizatie creste copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie de stat si indemnizatie creste copil

buna aziua.am si eu o intrebare.sunt insarcinata si vreau sa merg la sotul meu in italia sa nasc,acum sunt in prenatal si as vrea sa stiu daca pot lasa la altcineva sa mi faca actele pentru idemnizatia de crestere a copilului si pentru alocatia de stat,as vrea sa stiu daca pentru asta trebuie sa las procura sau altceva?
Cel mai recent răspuns: Oana Mitran-costache , Avocat 12:21, 24 Noiembrie 2010
- puteţi face o procură specială, cu menţiunea expresă că, doriţi virarea indemnizaţiei prin cont bancar.
dar ptr dosarul de alocatie de stat ar trebui sa las procura persoanei care il depune la primarie?sau se poate si fara procura?
procura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie penrtu copil gianinaursachi gianinaursachi buna ziua, sunt o mama divortiata cu o fetita di 10 ani, locuiesc in italia impreuna cu fetita de trei ani si 8 luni, unde lucrez fara contract de munca. ... (vezi toată discuția)
Alocatie nou nascut maddy87 maddy87 buna ziua .as dori sa ma lamurit in urmatoarea problema: sora mea locuieste de 8 ani in italia impreuna cu sotul ei,catatean roman la randul lui.cei doi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil Fazakasgina Fazakasgina Buna seara ,sunt din hunedoara ,mutata in timisoara cu sotul si sunt co asigurata in decembrie 2018 mi-am dat demisia de la locul de munca si in ianuarie am ... (vezi toată discuția)