avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inchisoare conducere fara permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inchisoare conducere fara permis

buna ziua.am un dosar penal cu 6 luni suspendare pentru conducere fara permis si inainte cu 3 ani sa fac isprava asta pentru care mi sa intocmit dosarul penal am mai fost prins la volan fara a avea permis.dar timp de 3 ani nu am primit acasa nici o citatie nimic.dintr`o data a inceput sa se judece totul contopinduse cu fapta mai recenta.si am primit o sentinta de inchisoare de 2 ani cu drept de apel in 10 zile.e indicat sa fac apel ?daca tot iau inchisoare la apel e indicat sa fug sa ma ascund ?se va emite mandat pe numele meu ?daca stau "low profile" cativa ani se anuleaza sentinta?sau ma pot duce la inchisoare si sa ies pe buna purtare mai repede de 2anii ?sfatuiti va rog
am sa fac ca oanagabriela dar daca nu ma vor lasa in libertate?ar fi o idee buna sa ma ascund?am auzit ceva de genu ca daca nu dau de tine cativa ani si nu au emis pe numele tau mandat de arestare se anuleaza sentinta sau cv de genu.care sunt conditiile din puscarie?ironic fiind internet nu este acolo:)telefon e posibil sa ai ?daca am probleme acolo cum iau legatura cu cineva care ma poate ajuta?
nu schimbati nimic.in bazza de date se poate verifica ca la acea data nu a-ti detinut permis de conducere.inteleg ca a-ti fost minor,cand s-a petrecut prima fapta?

mergeti si consultati un avocat,pana nu trece termenul de apel.
nu va speriati atat de tare,chiar daca ve-ti ajunge la inchisoare,nu o sa va bage la loc cu toti criminalii.
nu eram minor.in august facusem 18 ani faza sa intamplat in noiembrie.eram prin clasa a 11 de liceu...sau a 12`a...nici nu mai tin minte exact.acum sunt anul 2 la facultate.oricum....chiar uitasem de faza aia...am zis ca na..dupa atata timp nu au ce sa mai faca.termenul de apel il am pana miercuri.intr`o saptamana.ca luni acum am primit sentinta acasa.de cate ori pot facel apel....sau recurs cum s`o numii?
oricare cale de atac,se poate face o singura data.succes.
faceti apel si prezentati-va la fiecare termen, judecatorul va va intelege si va va da cu suspendare.
nU faceti greseala sa fugiti , va vor gasi si este mai rau, alte infractiuni alte pedepse.

Alte discuții în legătură

Recidiva - conducere in stare de ebrietate floriancristian floriancristian Buna seara. Am un prieten care acum aproximativ 3 ani de zile a condus in stare de ebrietate... dupa judecata a primit pedeapsa de inchisoare 1 an cu ... (vezi toată discuția)
Executare,suspendare,supraveghere pici80 pici80 care este pedeapsa maxima cand se poate cere ca modalitatea de executare sa fie cu suspendare conditionata?? si pentru suspendare conditionata sub ... (vezi toată discuția)
Inselaciune inselaciune inselaciune Buna seara ,am si eu o intrebare.Am intrat intr-un bucluc cam mare.prin 2010 am cunoscut o persoana care mi-a propus sa preiau o firma,cu instrumente de plata ... (vezi toată discuția)