avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii INDEMNIZATII ABSOLVENTI
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

INDEMNIZATII ABSOLVENTI

Buna ziua.Am terminat anul acesta facultatea de medicina ,am luat si examenul de rezidentiat si as dori sa stiu daca pot sa primesc somaj pana cand incepe rezidentiatul si mai ales daca exista si alte indemnizatii(unei colege i s-a spus ca daca ia rezidentiatul poate beneficia de 7 salarii in avans...dar nu stia ce reprezinta...sa fie diferenta de care beneficiezi dar nu mai te incadrezi si ii primesti pe toti deodata?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 09:20, 25 Noiembrie 2010
Bu ziua. Puteti sa beneficiati de indemnizatie de somaj. Beneficiati de o suma reprezentand nu mai stiu cate salarii data va angajati la o distanta de minim 100 km de domicililul stabil, parca asa era.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima instalare ilmc ilmc Buna seara. Pot beneficia de INDEMNIZATIE DE INSTALARE sau INCADRARE sau MOBILITATE conform legislatiei in vigoare la data de 14.01.2021 ? Va relatez pe ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj luccia luccia Solicit niste lamuriri in legatura de ajutorul de somaj, si anume: - persoana care a terminat facultatea, examen de licenta iulie 2008, inregistrata la ... (vezi toată discuția)
Somaj absolventi 2009 adina_md adina_md Buna ziua!am o intrebare legata de dreptul la ajutorul de somaj acordat absolventilor de studii superioare din 2009. mai precis, am terminat medicina in ... (vezi toată discuția)