avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... legea arendarii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

legea arendarii

Daca are cineva legea arendarii 16/1994, in forma actualizata la 2007, am nevoie de ea urgent. Am incercat sa o gasesc pe piata dar nu am reusit. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 10:48, 28 Februarie 2008
Am legea, dar programul meu legislativ nu permite copierea, doar listarea.... daca nu mai gasiti la altcineva, v-as putea-o trimite pe fax (are 7 pagini).
Mai asteptati putin, poate v-o trimite altcineva pe e-mail.
lidon a scris:

Daca are cineva legea arendarii 16/1994, in forma actualizata la 2007, am nevoie de ea urgent. Am incercat sa o gasesc pe piata dar nu am reusit. Va multumesc.

Am trimis legea prin mesaj privat.
Ultima modificare: Joi, 28 Februarie 2008
Avocat Lăzăruţiu Lucian, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mesaje private Gabriela Mihai Gabriela Mihai Cred ca nu se trimit mesajele private de la mine. Am incercat catre Andreea Lisievici si nu arata ca s-ar fi trimis. (vezi toată discuția)
Ordinul 50 / 1990 republicat sivio sivio Aveti cumva ordinul 50/1990 republicat in 1994, cu toate completarile la anexa I si anexa II ? Avem de eliberat adeverinte necesare la pensie fostilor ... (vezi toată discuția)
Ordinul nr. 50/1990 al mmps, republicat in 1994 ela-ela ela-ela Buna ziua Va rog frumos daca are cineva stiinta unde pot gasi [b]Ordinul 50/1990 al MMPS republicat in 1994[/b] Am mare nevoie de el (vezi toată discuția)