avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Administrator firma si conventie civila?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Administrator firma si conventie civila?

sper sa ma puteti ajuta... ma intereseaza daca pot fi administratorul firmei si in acelasi timp sa am o conventie incheiata?
Cel mai recent răspuns: NM , utilizator 22:20, 24 Noiembrie 2010
Fiti mai explicit, va rog...
sunt administratorul unei societatii si as vrea sa inchei o conventie civila - prestari servicii tot la aceasta societate? si nu stiu daca imi vor primi conventia pentru inregistrare autoritatile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariati pe baza de conventi civila zeusss zeusss VA rog sa m-ajutati!Firma la care lucrez vrea sa angajeze salariati pe baza de conventie civila.Stiu ca ele nu mai sunt prevazute de Codul Muncii, dar se pot ... (vezi toată discuția)
Contract de munca sau conventie civila IRIMESCU NICOLAE IRIMESCU NICOLAE Sint de mult timp administrator, contabil + casier la blocul unde locuiesc. Acum citeva saptamini am primit de la un bloc vecin oferta de a prelua asociatia si ... (vezi toată discuția)
Conventie sau contract prestari servicii vica mircea vica mircea Daca sunt pensionar cu anticipatie imi este permis sa inchei o conventie sau un contract de prestari servicii ? Multumesc (vezi toată discuția)