avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzat pe nedrept de furt de lemne
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzat pe nedrept de furt de lemne

De curind m-i s-au furat lemne din padure,(s-au furat la mai multi vecini)am fost la politie si le-am spus. Mi-au zis sa ma duc linistit sa imi iau crengile ramase. In timp ce adunam crengile a venit un vecin care are padure langa mine si a inceput sa ma acuze ca eu am furat lemnele. a facut si o plangere la politie. Am fost chemat sa dau declaratie. cum scap de aceasta acuzatie nefondata?
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 10:57, 25 Noiembrie 2010
Prezentati situatia de fapt in declaratia pe care o veti da , intarita de probe (martori,cred a fost cineva cu dvs. nu?) ...
Da am fost cu tata si cu fii mei. Am scris in declaratie exact cum s-a intamplat,dar de la politie am inteles ca cel care ma acuza vrea sa ma dea in judecata
Faptul ca va da in judecata nu trebuie sa va sperie , in conditiile date .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie furt telefon ContSters264642 ContSters264642 AM FOST ACUZAT DE CINEVA CA I- AM FURAT TELEFONUL TELEFONUL . AM FOST CONTROLAT DE JANDARMI SI NU AU GASIT TEL LA MINE IN SCHIMB EU AM AVUT UN APARAT ... (vezi toată discuția)
Plangeri cu dosare penale deschise impotriva indivizi politie pot fi folosite intrun proces penal "indreptat" de acestia impotriva mea ? adrianr88 adrianr88 Va salut .Sunt acuzat si trimis in judecata de un individ care din pacate e politist si un altul care e membru de familie . Am 2 plangeri impotriva fiecaruia ... (vezi toată discuția)
Acuzatii furt cristeariz cristeariz Buna ziua! Intr-o noapte am plecat intr-un sat vecin localitatii unde locuim, impreuna cu cativa prieteni. Am fost la o persoana pe care o cunosteam, am stat ... (vezi toată discuția)