avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangeri cu dosare penale deschise impotriva indivizi ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangeri cu dosare penale deschise impotriva indivizi politie pot fi folosite intrun proces penal "indreptat" de acestia impotriva mea ?

Va salut .Sunt acuzat si trimis in judecata de un individ care din pacate e politist si un altul care e membru de familie . Am 2 plangeri impotriva fiecaruia pt minciunile si faradelegile ce le-au facut impotria mea adica abuz hartuire aresiune fizica si verbala cu dosare penaledeschise la Parchet de procurori . Le pot folosi arata instantei in procesul penal ca un fel de probe in care sunt acuzat de ilegalitati similare printr-un complot al acestora cu declaratii mincinoase .
Cel mai recent răspuns: adrianr88 , utilizator 12:13, 19 Februarie 2019
Aveti dreptul sa va apărați si sa propuneti administrarea de probe in dosarul penal în care sunteti inculpat, nu stiu daca intelegeti.
probabil ca dosarele vor fi conexate la un moment dat
Trebuie sa va aparati in dosarul in care sunteti acuzat.
Este posibil sa fie o cauza complexa daca aveti probe care nu se afla la dosarul in care sunteti acuzat.
Daca nu se conexeaza trebuie sa va aparati separat.
Nu, nu poti folosi fapte savarsite din alte procese pentru a dovedi ca paratul este vinovat in acest proces. Nu sunt admisibile.
Fiecare proces se judeca conform propriei proceduri.
Daca ai dovezi despre fapte similare, fapte rele, le poti folosi doar pentru a discredita martori sau plangerea, dar nu ca sa dovedesti ca o persoana este vinovata deoarece a mai facut fapte rele in trecut.
Daca ai dovezi ca au mai depus marturii mincinoase si au fost condamnati, poti sa ataci, din nou, doar credibilitatea martorilor.

Dar e nevoie sa dai mai multe detalii ca nu se intelege ce vrei.
Acei 2 principali vinovati de inscenarea si trimiterea mea in judecata sunt de fapt cei care au facut faptele de care sunt acuzat adica abuz , hartuire de cate politisti , lovire de catre tatal meu in timp ce eram tinut de maini de unul din politai . Sa fac un rezumat am de zeci de ani probleme cu tatal meu e foarte agresiv , violent a fost condamnat de multe ori pentru infractiuni antisociale si cu violenta . Nu ca mi-ar fi teama de acesta dar a trebuit in ultimii 10 ani sa ma apar de atacurile acestuia sa il imobilizez ca e foarte a "dracului" nu are frica de nimic nici de D-zeu . am anuntat politia de multe ori dar nu s-a potolit . Chiar in 2008 in fata politistului avnd un topor in mana a amenintat ca ma va lovi . Nici atunci politia nu a luat masuri chiar politistului ia fost frica sa intervina chiar a zis sa nu depun plangere ca cica se va calma bla bla . In 2011 data 12 februarie a facut mai rau dar am reusit sa il potolesc pana a venit politia si exact cand ucau scarile a iesit din celalat apartament si ma lovit cu un lemn in cap amenintand verbal ca ma va omora . Politia iar nu la retinut . In 2017 noiembrie alta neintelegere iar cu atacurile amenintarile dar i-am zis la telefon sa nu vina daca are "chef" de cearta si sa faca rau . A chemat politia nu pentru ca ias face eu rau ci ca sa aiba cine sa il "ajute sa ma puna la pamant . De cum a ajuns politia in spatiul comun al cladirii unde locuiesc acesta lea zis ca bla bla nu stiu cum sunt rau si ca bla bla vreau sa ii fac lui rau si asa mam trezit cu 2 indivizi in uniforma care erau direct pusi pe razboi .cu mine . Am multi martori vecini care il urasc . Are multe incidente provocate soldate cu loviri rani insangerate . E o pacoste nici mama nu a scapat de violenta acestuia . acum areusit sa se razbune am si martor pe una din vecine . A incercat sa o preseze sa nu declare ce s-a intamplat ca cica o sa ajunga la puscarie . Pai acolo sa putrezeasca ca eu nu il mai suport . Si politia in faza de cercetari a refuzat sa ia declaratie vecinei desi au fost la ea acasa zicand ei ca mai bine sa nu mai spuna nimic daca zice adevarul si aia au tinut cu vinovatii , procurorii la fel tin cu politia nu am avut cu cine ma intelege . Sper ca judecatorea o sa fie mai buna . Sunt inca multe ce pot scrie dar eu vreau dreptate si justitie corecta sa fiu lasat sa declar exact cum cum s-a ajuns in situatia asta distrugatoare pt mine . Stiu ca nu pot sa ii bag judecatoarei dosare penale in cercetare pe gat dar nici sa ajung cu nu stiu ce sentinta impotriva mea bazata pe martori mincinosi . Ce e foarte rau ca mi s-au incalcat drepturile mele ca om de niste indivizi pusi cica sa apere cetateanul si de aproape 2 ani nu am liniste nici parte de dreptate .
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2019
adrianr88, utilizator

Alte discuții în legătură

Revenire declaratie 299KA 299KA Va salut, Am si eu o problema : Am dat o declaratie la politie in care am zis ca am furat ceva eu cu inca o persoana. Am achitat paguba si acum suntem ... (vezi toată discuția)
Sunt acuzata de furt, pe nedrept. ce pot face? soarele soarele Buna ziua! Ma numesc Ioana, am o intrebare si sper sa primesc un raspuns de la cei din domeniu. Cineva vrea sa-mi faca rau si m-a acuzat de furt. Cu mana pe ... (vezi toată discuția)
Jurisprudenta:persoana batuta de jandarmi anknic anknic va rog daca puteti sa ma ajutati cu cazuri in care persoane au fost batute de jandarmi fara nici un motiv. (vezi toată discuția)