Va salut .Sunt acuzat si trimis in judecata de un individ care din pacate e politist si un altul care e membru de familie . Am 2 plangeri impotriva fiecaruia pt minciunile si faradelegile ce le-au facut impotria mea adica abuz hartuire aresiune fizica si verbala cu dosare penaledeschise la Parchet de procurori . Le pot folosi arata instantei in procesul penal ca un fel de probe in care sunt acuzat de ilegalitati similare printr-un complot al acestora cu declaratii mincinoase .
Da, e încurcată treaba. E dat dracu' tac'tu. Negru în ceru' gurii.
Dar tu ce cauţi să mai stai acolo în casa aia? De ce nu te muţi la casa ta şi stai în continuare acolo pe capul lor?
Tocmai ca nu stau cu el in aceeasi casa am reusit sa il fac sa se mute in alta parte dar si acolo la sora mea tot asa face cearta cu mama si sora mea ia spus la cineva care e vecina aici cu mine ce aiurea se comporta ca se intoxica cu alcool si face figuri . Serios de l-ai cunoaste si ai trai cu ala in acelasi loc ai vrea sa il elimini dar uite ca eu am fost prea bun si doar l-am avertizat pe cate a facut . .E un jeg multa lume nu il suporta . Acum ca e batran si nu mai are puterea din tinerete nu are sanse cu mine de acea a pus pe altii sa ma puna jos . Eu de eram nebun ca el il faceam bucati pentru ce mia facut in ultimii zeci de ani .
Multumesc tutoror pt suport . Avocat am din oficiu chiar s-a implicat cat a putut am discutat i-am spus care e situatia dar sunt prea multe impotriva mea . Dupa administrarea probelor cercetarea judecatoreasca o sa vad ce se poate face . As incerca ceva adica sa fac un fel de cerere de a fi testate "partile" implicate cu detectorul de mincinini . Am vreo sansa ?
Revenire declaratie
299KA
Va salut,
Am si eu o problema :
Am dat o declaratie la politie in care am zis ca am furat ceva eu cu inca o persoana. Am achitat paguba si acum suntem ... (vezi toată discuția)