avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Buna ziua. Pe scurt: sotia mea este in concediu pt cresterea copilului si intentioneaza sa se intoarca la serviciu, urmind sa ramin eu in concediu de crestere a copilului.In prezent am 2 job`uri, unul cu CM, altul cu contract de cesiune drepturi autor.Daca ramin in concediu, pe baza jobului cu CM, pierd banii din drepturi de autor ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: tutancamon , utilizator 18:03, 29 Februarie 2008
Daca optati pt. indemnizatie , nu aveti dreptul sa obtineti alte venituri.
Raspunsul e DA.
Multumesc.
cipcirip a scris:

Multumesc.
cipcirip a scris:

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E o greseala sa vrei sa muncesti? marrius_danny marrius_danny sotia a nascut si neavand servici inainte de nastere am decis sa imi iau eu concediu de crestere a copilului.am stat 3 luni acasa dar am vazut k ne descurcam ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sined sined Ma aflu in concediu de ingrijire a copilului pana la varsta de 2 ani,prev de art 2/1/b din OUG 111/2010,in baza optiunii mele la data nasterii ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu indemnizatia pentru ccc daca te intorci mai repede la serviciu iar firma da faliment? Laura 86 Laura 86 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea chestiune. O mama se intoarce mai repede cu un an la munca, dupa ce a nascut, pt a beneficia de cei 500 de lei ... (vezi toată discuția)