avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cale atac?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cale atac?

-am avut zilele trecute termen la tribunalul pt. recurs, (avocatul a prezentat motivele cererii noastre in sedinta , la fel si avocatul intimatilor ) recurs, care a fost in aceeasi zi a fost respins ca nefondat . Asta inseamna ca nu s-a evocat fondul? si nu mai am nici o cale de atac?
rog raspuns,
multumesc
Cel mai recent răspuns: claudia_koteles , utilizator 16:33, 25 Noiembrie 2010
Stimata doamna/d-ra , amintiti in post-ul dvs. ca ati avut angajat avocat ..... de ce ne mai puneti aceasta intrebare ? :O
- am av insa orbul cu intrebarea a nimerit braila, pot sa am av daca nu exista justitie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi atacată separat, cu recurs, încheierea de ședintă, a tribunalului j., prin care s-a dispus expres, necitarea unor intimati pârâti, din procedura de recurs ? viktorV viktorV În februarie 2011, am depus o acțiune în civil, - acțiune în constatarea existenței dreptului, anularea unor înscrisuri, evacuarea unor neproprietari, ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare rosiorilor rosiorilor Sunt din Braila. La o hotarare a tribunalului Braila privind un litigiu de munca, am formulat recurs la Curtea de Apel Galati. In luna septembrie 2012, ... (vezi toată discuția)
Hotararile pronuntate in recurs se pot ataca si se comunica la domiciliu? Pasare1 Pasare1 Nefondat Solutie: Respinge, ca nefondat recursul formulat de catre reclamant impotriva judecatoriei. Respinge ca nefondata cererea intimatului privind ... (vezi toată discuția)