Buna seara as dori si eu un raspuns la intrebarea mea.
Unde trebuie sa ma adresez sa aflu daca bunica mea a avut vreun teren,bunica fiind decedata,iar eu sunt mostenitor in urma dezbaterii succesiunii.
Cand traia bunica mi-a povestit ca ar fi fost improprietarita,dupa 1944 fiind vaduva de razboi si avand copii.Va rog sa-mi spune-ti si mie unde trebuie sa ma adresez. Precizez ca eu locuiesc in Bucuresti iar presupusul teren se afla in Constanta Multumesc!
@ CTL
Primo. Primaria Constanta nu are nici un fel de competente in privinta evidentei proprietatilor decat unde se plateste impozit (atunci e o evidenta fiscala, nu una a proprietatii).
Secundo. Daca d-voastra ori bunica nu ati cerut reconstituirea dr. de proprietate in temeiul lungului sir de legi care au privit acest aspect ... mai bine va ocupati de altceva pentru ca ultima lege (247/2005) va dadea dreptul ca cereti terenul bunicii pana cel tarziu la data de 30-XI-2005.
Veteran de razboi
mariazet46
tatal meu este veteran de razboi ,are dreptul la teren agricol?Nu a primit nimic in afara de pensie de veteran .Ce drepturi are un veteran de razboi [ma refer ... (vezi toată discuția)