avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reconstituire drept proprietate prin ce metoda.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reconstituire drept proprietate prin ce metoda.

La ora actuala am aflat ca bunicul meu mai avea teren in suprafata de 23ha.
Mi-a zis cineva care l-a cunoscut, am facut adresa la arhivele statului, am primit hartia si asa este.

Dar acuma prin ce lege, sau procedura pot cere reconstituirea dr. de proprietate?
Parca legea 18/1991 nu mai este valabila.

Cu ce lege se poate sa mi se restituie?
Cel mai recent răspuns: Imparatul , utilizator 12:47, 14 Februarie 2016
Momentan, nu se mai pot depune cereri pentru reconstituirea dreptului de proprietate. Ultimul termen a fost cel prevazut de legea 247/2005 (iulie-noiembrie 2005).
Prin ordinul prefectului nu se poate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconstituire drept proprietate MihaiBucur MihaiBucur Buna ziua! Mama mea a formulat doua cereri de reconstituire a dreptului de proprietate pentru un teren intravilan, conform Legii 18/1991, de la autorul sau ... (vezi toată discuția)
Problemã legea 18/1991 catalin.b catalin.b Buna ziua! As dori câteva păreri referitor la modul in care trebuie sa acţionez pentru cazul prezentat în continuare. Este vorba de o ... (vezi toată discuția)
Completare titlu de propietate costi_mbd costi_mbd Am o suprafata de teren de 1,08 ha pe care o detinem din 1991 dar cand s a impartit terenurile conform Legii 18 Comisia Locala ne-a facut titlul de propietate ... (vezi toată discuția)