avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... veteran de razboi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

veteran de razboi

tatal meu este veteran de razboi ,are dreptul la teren agricol?Nu a primit nimic in afara de pensie de veteran .Ce drepturi are un veteran de razboi [ma refer la improprietaire de padure sau teren ].
Cel mai recent răspuns: ContSters76710 , utilizator 22:49, 14 Iunie 2009
Legislatia este posibil sa fi suferit modificari.
Va spun ce stiu despre acest lucru.
Are dreptul la 500 m.p. pentru un loc de casa acolo unde domiciliaza sau daca acest lucru nu este posibil ,cu 1 ha teren arabil in extravilan.
Daca nu este posibila improprietarirea cu teren arabil se acorda in echivalent teren cu vegetatie forestiera ,dupa incetarea procesului de reconstituire a dreptului de proprietate,in temeiul legii 247/2005.

Sfatul meu este sa luati legatura cu Asociatia veteranilor de razboi.Acestia va pot indruma si in ceea ce priveste demersul juridic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Veterani de razboi borzafelicia borzafelicia Tatal meu este veteran de razboi.A fost prizonier in Rusia 4 ani .A primit titlu de proprietate pe 5000mp teren la data 1.04.1994 .a cultivat terenul un an, ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit ANGEL978 ANGEL978 Buna ziua! O persoana cu grad de handicap accentuat care are domiciliul in Pitesti (la oras) poate beneficia de scutirea impozitului pe ... (vezi toată discuția)
Impozit pe teren datorat de vaduva de veteran de razboi crysenc crysenc Buna ziua, Am si eu o intrebare - sper ca am nimerit bine categoria din forum, daca nu, poate ma puteti indruma - o persoana, vaduva a unui veteran de ... (vezi toată discuția)