In anul 2008 am imprumutat o suma de bani la sora si cummnat cu conditia verbala de a imi inapoia banii in 2 -3 luni. Ei dupa 4 luni au divortat si nu mi-au mai inapoiat banii.Apoi la cererea mea am facutun contract de imprumut pt a avea o dovada aa imprumutului.Cumnatul nu a vrut sa semneze hartia decat cu inapoierea banilor in2o15, A urmat o cearta mare , dar el sustinea ca nu semneaza nimik decat cu data asta.La discutia respectiva au fost si 2 martori.Au auzit toata discutia si au semnat si ca martori pe contract
Exista o sansa de a imi recupera banii cat mai repede dc deschis proces?
Multumesc
Si eu sunt de aceeasi parere. Daca este asa cum spuneti, exista putine sanse de a recupera banii mai inainte de 2015.
Totusi, este necesar a consulta un avocat.
Am intrebat si mi s-a spus ca atata timp cat am fost obligata sa semnez acea hartie deoarece nu vroia sa recunoasca imprumutul, cearta a fost reala si vazuta si de martori asupra datei(nu am fost de acord) se poate invoca dolul: in sensul ca data a fost smulsa prin viclesug si fortata alfel nu aveam nici un act.Cum mai puteaam demonstra imprumutul?
Intrebare
sunshine83
Buna dimineatza,
Am o nelamurire: in cadrul unui proces de recuperare a unei sume de bani, se poate cere instantei sa admita proba cu telefonul ?( adica au ... (vezi toată discuția)
Dilema- datorie
sunshine83
Buna ziua,
Am o mare nelamurire: Am dat o suma de 6000 euro unor rude apropiate, suma data doar cu acord verbal pentru o perioada de 2-3 luni.
Dupa 4 luni ... (vezi toată discuția)
Imprumut de bani
mariusbal
Am imprumutat bani unei cunostinte fara nici un fel de acte sau martori.Persoana nu mi-a inapoiat inca banii.Se poate face ceva legal pt a mi recupera? (vezi toată discuția)