avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Revenirea la numele avut inainte de casatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Revenirea la numele avut inainte de casatorie

Dupa divort, ce demersuri se fac pentru a reveni la numel avut inainte de casatorie
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 20:48, 25 Noiembrie 2010
Trebuie sa va adresati Serviciului de Evidenta Populatiei unde trebuie sa compeltati o cerere pentru schimbarea cartii de identitate Depuneti, impreuna cu cererea respectiva si hotararea definitiva prin care vi-se aproba sa reveniti la numele dinaintea casatoriei, certificatul de nastere,in copie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi de urmat ptr revenirea la numele dinaintea casatoriei dupa divort Petre Diana Petre Diana Buna ziua, In anul 2008 am divortat de sotul meu, un divort fara partaj si am cerut revenirea la numele anterior casatoriei, cerere aprobata de instanta. Acum ... (vezi toată discuția)
Schimbare de nume alinutzaalialfonso alinutzaalialfonso in urma cu 3 ani am divortat si am pastrat numele fostului sot acum vrea sa pot trece dinou la numele meu de fata ...ce pasi trebuie sa urmez sa-mi pot ... (vezi toată discuția)
As vrea sa schimb cartea de identitate in urma unui divort Mariana231 Mariana231 Am divortat la notar de curand c\'è trebuie sa fac pentru schimbare carte de identitate inclusiv schimbare a numelui (vezi toată discuția)