avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare - cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare - cumparare

Am o prietena care e separata de sotul ei. Masina pe care o conduce el e cumparata pe firma lui. A venit la ea cu o factura unde scrie contrav. masina ( masina e foarte scumpa - Infinity) si sa o semneze precum ca a cumparat-o. Dar nu exista nici un contract. Ce poate sa faca?
si o alta intrebare: Ii poate dona masina?
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 12:28, 26 Noiembrie 2010
Buna ziua !
Cred ca ar fi mai bine sa nu semneze nimic , pana nu stie exact despre ce e vorba , mai ales in conditiile in care cei doi nu locuiesc in fapt impreuna .
In principiu , ii poate dona autoturismul ....
Ultima modificare: Vineri, 26 Noiembrie 2010
Adrian Marin, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere auto inmatriculat in alta tara cipito cipito Buna ziua, am cumparat pe numele sotiei un autoturism inmatriculat in Spania. Cu contract de vanzare/cumparare, etc. Având acte valabile, până mi-a ... (vezi toată discuția)
Abuz de încredere Corina de la Paris Corina de la Paris Buna ziua tuturor, Sunt frantuzoaica. Nu o sa povestesc tot ceea ce mi s-a întimplat în România, o sa spun numai ca sunt victima de un mare abuz de ... (vezi toată discuția)
Problema cu radarul fix ! ! ! ! george87 george87 Salutare tuturor!!!Am si eu o mica poveste de zis si as vrea daca se poate sa-mi raspundeti urgent. Sa incep......Acum cateva luni un prieten de al meu a ... (vezi toată discuția)