avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit cladiri si auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit cladiri si auto

In luna septembrie am platit impozitul pe , a doua casa si impozit pe masina cu 2300 capacitate cil.dupa aceasta am auzit ca aceasta lege nu mai este valabila cand primesc bani inapoi si cum?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 23:10, 26 Noiembrie 2010
Eu nu stiu sa-si fi incetat aplicabilitatea OUG 59/2010, asa ca nu stiu de ce spuneti ca nu mai e valabila si trebuie sa vi se restituie impozitele achitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit suplimentar pe cladiri si majorarea impozitului pe masini Vivianaale Vivianaale Sunt abonata la newsletterul Avocatnet.ro si am primit un email legat de impozitul suplimetar pe cladiri si majorarea impozitului pe masini. Stau in ... (vezi toată discuția)
Vreau sa dau institutiile statului in judecata pentru timbrul de mediu si impozit adysss adysss Buna ziua, Povestea e cam asa: 1. Am o masina cu motor de 2200 cm3 pe care am cumparat-o in 2009.A fost adusa din Germania si inscrisa in Romania in ... (vezi toată discuția)
Impozit pe mijloace de transport Fekker Ana Fekker Ana Am platit in 4.03.2010 taxa auto pentru un Opel Vectra capacitate cilindrica 2172 390 lei echivalentul taxei pe 2010, iar in19.08.2010 am primit de la ... (vezi toată discuția)