avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... probleme cu creditele
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

probleme cu creditele

ce se intampla cu un credit care din motive de neplata a ajuns la executor?Posesorul creditului nu are o locuinta pe numele sau si creditul a fost facut doar cu garantie pe salariu.
Cel mai recent răspuns: ag88raz , utilizator 19:27, 17 Mai 2008
se poate face poprire pe salariu
sau incearca sa vinzi creditul altei persoane
doar poprire pe salariu se face? Mai departe nu se poate merge? Iar dc persoana munceste in afara ce ii mai poate face banca. Precizez ca este vb de un credit de 10.000Euro.
Depinde de la caz la caz. Ce garantie p[e salariu? Adica are o adeverinta la baza, nu? Atat si nimic mai mult... nu?
Banca are dreptul ca, la scadenta, sa ceara toate ca sumele scadente sa-i fie platite "dintr-o data". Asta inseamna ca poate executa orice bun pe care debitorul il detine.
si daca nu detine nimic pe numele lui?

Alte discuții în legătură

Credit neplatit la banca deeautza deeautza buna ziua, am o mare problema, am un credit bancar neplatit de 1 an, banca si-a recuperat banii de la o firma de asigurari iar firma la randul ei imi dau ... (vezi toată discuția)
Partaj interesant-speta FCF FCF Dau o bere cui reuseste sa gaseasca o solutie in speta de fata: In timpul casatoriei sotia a luat un imprumut DE NEVOI PERSONALE, doar pe numele ei, ... (vezi toată discuția)
Datorii la banca gigivl gigivl Buna seara , am avut un credit la banca la o firma la care am fost administrator , firma a dat faliment si acum banca ma urmareste si imi ia din salariu 30 %, ... (vezi toată discuția)