avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... probleme cu creditele
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

probleme cu creditele

ce se intampla cu un credit care din motive de neplata a ajuns la executor?Posesorul creditului nu are o locuinta pe numele sau si creditul a fost facut doar cu garantie pe salariu.
Cel mai recent răspuns: ag88raz , utilizator 19:27, 17 Mai 2008
Se punea problema ce poate pati pe viitor B-)
Da, exact, ai inteles!
Solutiile mele cu bunurile cumparate pe numele celuilalt sot areu pentru asta, pentru evitarea urmaririi bunurilor viitoare!
cat timp se face umarirea bunurilor viitoare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit neplatit la banca deeautza deeautza buna ziua, am o mare problema, am un credit bancar neplatit de 1 an, banca si-a recuperat banii de la o firma de asigurari iar firma la randul ei imi dau ... (vezi toată discuția)
Partaj interesant-speta FCF FCF Dau o bere cui reuseste sa gaseasca o solutie in speta de fata: In timpul casatoriei sotia a luat un imprumut DE NEVOI PERSONALE, doar pe numele ei, ... (vezi toată discuția)
Datorii la banca gigivl gigivl Buna seara , am avut un credit la banca la o firma la care am fost administrator , firma a dat faliment si acum banca ma urmareste si imi ia din salariu 30 %, ... (vezi toată discuția)