ce se intampla cu un credit care din motive de neplata a ajuns la executor?Posesorul creditului nu are o locuinta pe numele sau si creditul a fost facut doar cu garantie pe salariu.
de fapt creditul este unul pt navigatori, iar ca acte au fost duse ultimel 3 contracte din cate imi aduc aminte, fara giranti sau garantii imobiliare. Cei de la banca au zis ca exista o garantie pe salariu si sincer sa fiu nu prea stiu ce implica acest lucru.
In cazul in care nu exista constituite gajuri, ipoteci sau contracte de fidejusiune cu terti-banca este creditor chirografar avand drept de gaj general asupra intregului patrimoniu. Pe moment este in regula, banca nu are ce executa- debitorul este fericit. Exceptand faptul ca este inscris in CRB-iar credite nu o sa mai vada never-ever , este imposibil ca intr-un interval de timp mai scurt sau mai lung, debitorul sa nu dobandeasca bunuri in patrimoniul sau. Iata ca undeva in timp, banca va ajunge sa si satisfaca (total sau partial creanta).
Si inca o chestiune- banca nu uita si nu iarta- creditele extrabilantiere (neperformante) se monitorizeaza la sange atat de BNR cat si de banca-creditoare.
Succes (bancii)!!!
Datorii la banca
gigivl
Buna seara , am avut un credit la banca la o firma la care am fost administrator , firma a dat faliment si acum banca ma urmareste si imi ia din salariu 30 %, ... (vezi toată discuția)