Din dosarele pe care le-am avut in instanta.
Tu ai ceva argumente impotriva? Sa-mi spui cum dovedesti, chestii?
Ca daca actul e facut "bine"... #-o
Din dosarele pe care le stiu, e drept ca nu prea multe, chiar daca la fond si in apel s-a partajat in cote inegale, in recurs s-a ajuns tot la cote egale.
Daca ar fi cum zici tu, ar insemna ca in caz de divort amandoua autoturismele i-ar reveni sotiei, ca sunt luate de ea in rate cu credit bancar, chiar daca eu am venit cu salariu si alte venituri, aproape duble fata de sotie :)):))
Nu are legatura cu veniturile, ca poti argumenta cu venituri din alte parti decat demonstrabile la Finante...
Nu cu rate etc.
Am avut caz in care sotia a avut bani de apartament si sotul nu; el intretinea familia, ea era casnica si crestea cei 3 copii. Dar... ea avea banutii, care nu erau tocmai demonstrabili... :D
Depinde cum stii sa faci un act, cum justifici acei bani, care e situatia de fapt reala a sotilor...
Ce credit? Nu are legatura cu creditul, doar nu spui ca a luat sotia credit cand sotul era singurul cu venituri sa-l plateasca... #-o Asta nu e argumentare... e o greseala.
Nu am inteles de ce ai ales exemplul cu masina... Dar iti dau tot despre masina: tatal unui client avea o masina mai veche, o folosea rar si a luat-o fiuil sau, folosind-o cu familia lui; tatal mai avea nevoie de ea pentru activitati pe care nu le putea face cu masina noua si il cam incurca situatia... asa ca a cumparat fiului o masina :P direct pe numele lui.
Sotia lucra intr-un domeniu cerut si bine platit, a si plecat afara, dupa a divortat; desi a aratat ca ea aducea peste 75% din venituri in casa, masina a ramas bun propriu. :D
Daca actul e bine facut si are justificare si in functie de situatia reala, de fapt, a sotilor... =D>
De acord cu tine, numai ca aici era problema cu obtinerea de credite.
In rest, daca banii provin din mosteniri, proprietate intelectuala, jocuri de noroc, donatie, sunt bani proprii, deci si bunurile cumparate sunt considerate tot bunuri proprii ;)
Nu inteleg... aici e vorba despre un om care DEJA ARE CREDITELE si nu mai vrea sa le plateasca sau similar.
Nu se pune problema sa obtina cineva vreun cretit, Romy! #-o
Bine ca discutam singura... ;)
Pagina 4 din 5
Du-te la pagina
1
2
3
4
5