avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... probleme cu creditele
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

probleme cu creditele

ce se intampla cu un credit care din motive de neplata a ajuns la executor?Posesorul creditului nu are o locuinta pe numele sau si creditul a fost facut doar cu garantie pe salariu.
Cel mai recent răspuns: ag88raz , utilizator 19:27, 17 Mai 2008
Asta e, mai ia si banca teapa, ca si pe care ii prinde ii face ca la Nufaru:))
Nu stiu daca banca ia teapa, caci e posibil ca acel credit sa fie asigurat si sa fie, astfel, preluat de asigurator... care iar nu ia teapa, ca intra in calculul sau de risc.
In ceea ce priveste bunurile viitoare, nu cred ca e greu sa ti le ascunzi. Ca vorbim de 3-6 ani ...
Cred insa ca poti ajunge, din aceasta cauza, la complicatii nedorite: cumpararea de bunuri pe numele sotului care apoi... daca divorteaza... te lasa cu ochii in soare! :P
Sau al altor rude!:O
Si o serie de complicatii care deriva de aici, o gramada de bani cheltuiti ca sa refaci un lucru care era bun facut altfel, corect, legal de la inceput.
Dar... unora le place jazzul, altora riscul. :D
Chestia cu bunuri cumparate pe numele sotului nu e nici o problema, sunt bunuri comune :))
Cat despre durata in care figurezi ca rauplatnic este de doar 4 ani :))
Si nici macar nu intereseaza toate bancile;)
Nu, nu sunt bunuri comune.
Daca in contract partile arata provenienta banilor, chiar neadevarata... sa vezi ca niciun creditor (decat daca iti e foarte apropiat, din familie sau dintre prieteni) nu poate rasturna prezumtia si daca sotul care a cumparat din "bani proprii" era falimentar!
Se scrie in act "casatorit cu" iar la declaratiile partilor madam arata ca ea intelege ca e bun propriu al sotului si ca nu are niciun drept.
Cum se cumpara in popor pe numele sotului e vrajeala... Da' se poate face sub aparenta legala asta. Si nu poti sa distrugi aparenta asta, de foarte multe ori.
De unde ai scos tu toate ce le insiri mai sus?:-/:-/:-/#-o:O

Alte discuții în legătură

Credit neplatit la banca deeautza deeautza buna ziua, am o mare problema, am un credit bancar neplatit de 1 an, banca si-a recuperat banii de la o firma de asigurari iar firma la randul ei imi dau ... (vezi toată discuția)
Partaj interesant-speta FCF FCF Dau o bere cui reuseste sa gaseasca o solutie in speta de fata: In timpul casatoriei sotia a luat un imprumut DE NEVOI PERSONALE, doar pe numele ei, ... (vezi toată discuția)
Datorii la banca gigivl gigivl Buna seara , am avut un credit la banca la o firma la care am fost administrator , firma a dat faliment si acum banca ma urmareste si imi ia din salariu 30 %, ... (vezi toată discuția)