Am o intrebare si am nevoie de sfatul vostru din nou.
Pe scurt voi spune povestea dar sper sa o si expic bine.
De 18 ani x da pamant intavilan lui y ( neam nepot) sa-l munceasca cu conditia sa-i dea si lui din roade fiind batran fara alceva in schimb, x plateste dari la stat impozit, 2 ani a fost ok intelegerea , inca vreo catva ani o cam scalda y uita ce datorii are fata de x , in prezent dupa atatea ani x se duce la y si-i spune ca vinde pamantul fiindca el este de rea credinta (y)adica, x este batran etc, y injura face scandal ........, vine un vanzator il ia la goana cum se spune omul pleaca, x nu intelege care e problema lui y ca doar nu este pamantul lui, y are lucerna pe pamant nu stiu cat cam 4700 mp cred atat este pamantulsau mai mult, y spune cal cumpara el, fiind nepot y , x il crede si sune ok, .
problema care este eu i-am scris o scrisoare pe cale amiabila rugandul sa 1 ori paraseste pamantul, ori il cumpara, acesta imi raspunde , il voi cumpara dar nu ca cat vrea x ,ok atunci lasa-l pe x inpace si vb cu mine am tot dreptul sa hotarasc ce sa fac cu acel pamant sunt proprietar de drept.a mai trecut un an si nimic, lucerna creste , x plateste si y se imbogateste.
intrebarea mea. ce as putea face daca , acest y este recalcitrant, injura, face scandal si nu se baga nimeni la nimic, a fost chemat si la politie o data a sus ca-l cumpara dar tot necumparat este si azi.
sper ca am scris ceva sa se inteleaga, va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns:
incepator c.j , utilizator
23:09, 7 Aprilie 2011