avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Onorariul notarului
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Onorariul notarului

Buna ziua,
am si eu o intrebare si as vrea macar sa fiu orientata cat de cat asupra unui raspuns:intentionez sa achizitionez un apartament in Bucuresti zona Berceni confort1 cca 52mp etaj intermediar 4/8,bloc din'86 pe care eu il voi plati la 42000euro;am vazut ca in grila pe 2010 el ar fi evaluat la 58000 as dori sa stiu la ce suma se va face raportarea si cam cat m-ar costa cu aproximatie,adica ce procent din suma? Asta ma ajuta sa stiu exact de ce bani ar trebui sa mai dispun.Va multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: noiklosa , utilizator 16:21, 27 Noiembrie 2010
La pretul evaluarii, nu cel al vanzarii. Notarii stiu de ce. Ceilalti, nu cred ca pot intelege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil laura_agapy laura_agapy As dori sa stiu cat ar costa actele de vanzare- cumparare la notariat daca mama mea imi vinde mie casa. Casa are 80 mp iar terenul 187 mp. Ma gandesc ca poate ... (vezi toată discuția)
Vanzare / cumparare imobil, taxe aproximative calmush28 calmush28 Buna seara! As dori sa cumpar un apartament situat in sector 5 , evaluat l 18,000 €. Cat ar costa taxele atat pentru mine , ca si cumparator, cat si ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa - ce taxe am de platit? catalin101 catalin101 Buna ziua am si eu 2 intrebari : 1) in cazul unei intabulari a casei in vederea vanzari trebuie sa platesc un procent din valoarea estimata a casei ? As vrea ... (vezi toată discuția)