avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reintoarcere la lucru din concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reintoarcere la lucru din concediu crestere copil

Buna ziua!poate ma ajutati- cand am plecat in concediul pt crestere copil, postul meu era pe studii superioare,iar acum in organigrama este pe studii medii!As dori sa stiu daca acest lucru se poate modifica la reintoarcerea mea din concediu.Mentionez ca o alta persoana este angajata in locul meu pe perioada determinata. Multumesc frumos! O zi buna!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:46, 15 Decembrie 2010
Da, salariata poate trimite prin fax cererea de incetare a c.i.m.
salariatul poate sa ceara suspendarea contractului de munca pe o perioada de 3-6 luni, pt ca este plecat in strainatate?

multumesc
anib a scris:

salariatul poate sa ceara suspendarea contractului de munca pe o perioada de 3-6 luni, pt ca este plecat in strainatate?

multumesc

Da, poate sa solicite suspendarea c.i.m., in baza art.54 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutati-ma ela10 ela10 sunt in concediu pentru crestere a copilului pana pe data de 18.09.2010,intre timp am obtinut licenta,daca prezint la intoarcerea la serviciu diploma de ... (vezi toată discuția)
4 ore Zsanna1 Zsanna1 Sunt angajata cu 4 ore, care este salariul minim brut pe care trebuie sa-l primesc din Ianuarie 2019? ( am studii superioare) (vezi toată discuția)
Regularizarea salariului in perioada de preaviz ismi3ismi ismi3ismi Am fost timp de 2 ani in concediul pentru cresterea copilului.Salariul meu brut ,inainte de a intra in concediu ,era de 900 ron.Intre timp,salariul minim ... (vezi toată discuția)