avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Porsche Leasing
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Porsche Leasing

Buna ziua,va prezint urmatoarea problema.
Persoana X are o masina in leasing la Porsche Leasing cu asigurare casco,masina este lovita din spate,vina este a conducatorului auto din masina din spate,se merge la Asigurari AMA unde are conducatorul vinovatul de accident asigurarea si acestia cer imputernicire din partea celor de la Porsche leasing.Acestia din urma refuza sa elibereze imputernicirea spunand ca ratele nu sunt platite la zi.

Este corect acest lucru?Nu-i incurca cu nimic pe ei acest lucru,nu are legatura cu asigurarea masinii in leasing.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:38, 27 Noiembrie 2010
daca nu va da imputernicire, ridica ei banii de la asigurari,in calitate de proprietari ai masinii, retin ratele restante si restul vi se da pt a o repara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna totala alexutu alexutu Buna seara! Am fost implicat intr-un accident de circulatie din care a rezultat avarierea autoturismului meu si ranirea sotiei vinovat fiind un taximetrist ... (vezi toată discuția)
Leasing masina - proces pierdut SAlex123 SAlex123 Buna ziua, Acum un an am avut un accident cu masina, rezultand intr-o dauna totala. Masina a fost achizitionata in anul 2009 Noiembrie. Tin sa mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Firma de asigurari nu achita daune elles_1984 elles_1984 Buna, in 2012 un prieten de-al meu a provocat un accident (cu masina de firma) in care au mai fost implicate 2 masini. Cele doua masini erau oprite din cauza ... (vezi toată discuția)